مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین: در این نشست همچنین توافقنامه علمی-پژوهشی انجمن آب و فاضلاب ایران با شرکت آب و فاضلاب استان قزوین برای دو سال آینده به امضاء روسای این دو مجموعه رسید.
مدیر کل دفتر تحقیقات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این نشست گفت: به واسطه افزایش آگاهی ها و تبادل اطلاعات، سطح مطالبات مردمی در حوزه آب و فاضلاب افزایش یافته که برآورده ساختن آن تنها از طریق به کارگیری دانش و پژوهش ممکن است.
دکتر احمد سیاحی افزود: چالش های متعدد بر سر موضوع آب از طریق استفاده از ظرفیت های علمی برای تامین و بازچرخانی آب می تواند راهکار موثر برای کنترل کم آبی قرار گیرد.
دکتر سیاحی همچنین حمایت از شرکت های دانش بنیان، افزایش روحیه مشارکت در تحقیقات، کیفی کردن هر چه بیشتر پروژه های تحقیقاتی و ارتباط سازی موثر بین دانشگاه و صنعت آب و فاضلاب را از برنامه های کلان در حال پیگیری توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دانست.
در ادامه این جلسه مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین نیز گفت: انجام امور پژوهشی موجب آفرینش ثروت در صنعت آب و فاضلاب می شود و در این زمینه نیازمند حمایت های قانونی بیش از پیش و رفع خلاء ها و مشکلات اداری آن هستیم.
داراب بیرنوندی اضافه کرد: خروجی همکاری با مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان با توجه به ظرفیت های موجود در حال انجام است و با توجه به تاکیدهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این زمینه باید همکاری ها بیشتر، دامنه دارتر و نتیجه دارتر شود.
وی در ادامه، انجام هشت طرح تحقیقاتی در سه سال گذشته، انعقاد قرارداد دو طرح پژوهشی در سال جاری، عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی معتبر، انجام فرصت های مطالعاتی و استفاده از ظرفیت سربازان نخبه را به عنوان بخشی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان قزوین برشمرد.
در ادامه و پس از این نشست، بازدید از طرح های دانش بنیان اجرا شده در تصفیه خانه فاضلاب قزوین صورت گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت