بازخوانی کودتای شهر آمل در6 بهمن 1360، سوژه‌ای برای سینماگران

شهر هزار سنگر، هم درس است و هم عبرت

جدال چپ و راست روی صحنه

مهران رنجبر نویسنده و کارگردان تئاتر و مستندساز چند سالی است که در حوزه تئاتر حرفه ای پرتره های متنوع و مختلفی را به عنوان مونو گرافی بر روی صحنه ی تئاتر اجرا می نماید.
کد خبر: ۱۴۱۲۴۱۷

به گزارش جام جم آنلاین، بعد از نمایش های استیو جابز، کریم لوژی، مارلون براندو، قائم مقام فراهانی و مارادونا این بار نمایش «چه» (CHE) را برای اجرا آماده کرده است.

نمایشی که جدال سرسختی بین «ارنستو چه گوارا» و «لری کینگ» مجری مشهور شبکه سي ان ان(CNN) مي باشد. جدالي که بين یک انقلابِ ايدوئولوژيکِ ضد امپرياليستي با نظام فکری لیبرالیسم مي باشد.

روابط عمومی نمایش چه گوارا، به نقل از رها جهانشاهي، مجری طرح اين اثر، دوازدهم تير ماه سال جاري را به عنوان روز افتتاحیه اين نمايش اعلام نموده است. بنا به گفته ی جهانشاهی، این نمایش به مدت 29 شب از 12 تير ماه لغایت 20 مرداد، ساعت 19 در سالن استاد سمندریانِ تماشاخانه ایرانشهر خواهد رفت.

جالب توجه اينجاست که مهران رنج بر که پس از شانزده سال بازيگري در سريال هاي معتبر تلويزيوني و به یکباره رها کردن آن فضا در سال 1391، اکنون در نقش چه گوارا به روی صحنه خواهد رفت.

در کنار او يکي از بهترین بازیگران چند سال اخیر تئاتر، مهدی یگانه، نقش لري کینگ را ایفا خواهد کرد. همچنین تهیه کننده این نمایش مهدی بابايي است که تهیه کنندگی برنامه هاي پر مخاطب تلويزيوني همچون «رخ به رخ» و مستندهای ممتازی همچون «غوغای بی هیاهو» را در کارنامه حرفه ای خود دارد.

رنج بر نمايش هاي خود را در ساختار بيومکانيک اجرا مي کند، مبحثی که ميرهولد کارگردان روس مبدع آن بود. بيو مکانیک علمی است که به حرکات و روش هاي حرکتی بدن انسان می پردازد لذا ميرهولد در سال هاي پس از انقلاب اکتبر آن را برای پرورش بازيگران ابداع کرد.

جدال چپ و راست روي صحنه

ميرهولد از جمله کارگردانان آوانگاردي بود که به فرم بیشتر از محتوا اهمیت میداد. او دو چیز را برای اجراي يک نمایش ضروری می دانست. اینکه چگونه فکر نویسنده را کشف کند و در مرحله بعد چطور آن فکر را به شکل تئاتری نمایش دهد.

در نمايش چه گوارا نیز رنج بر و یگانه حرکات فيزيکال سخت و طاقت فرسايي را در يک رینگ بوکس برای تماشاگر اجرا می نمایند.

يکي دیگر از مهمترين شاخصه هاي آثار مهران رنجبر در تفکرش، قلمش، پرتره هايش و در نهایت کارگرداني او، تفکر ضد استعماری، ضد ليبراليسم و ضد امپرياليسم مي باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها