جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد نورصالحی اظهار کرد: امسال بیستوچهارمین سال فعالیت شوراها است؛ نهادی که حدود ۲۰ سال پس از انقلاب اسلامی تشکیل شد و با تصویب قانون اساسی، جایگاه قانونی پیدا کرد، در این چند سال، روند رو به رشدی را طی کرده است تا نهاد حاکمیت محلی بتواند در کشور جا بیفتد.
وی که معتقد است شوراها هنوز هم جای رشد در بعد حاکمیتی و مردمی دارد، افزود: در دوره ششم شورای اسلامی شهر اصفهان توانستهایم وظیفه نظارتی خود را به نحو مطلوب انجام دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: کمیتههای نظارتی شورا فعال است و هر هفته چهار کمیته نظارتی در مناطق شهرداری مستقر میشود تا اعضای شورا علاوه بر نظارت و پیگیری برنامهها، پروژه و فعالیتها، با شهروندانی نیز ملاقات داشته باشند.
وی ادامه داد: مجموعه هیئت رئیسه و رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، در روزهای ملاقات مردمی، روند انجام امور را رصد میکنند و در زمینه نظارت، در حد توان توانستیم نقش خود را ایفا کنیم.
نورصالحی تصریح کرد: ضمن احترام به تمام فعالیتهای دورههای گذشته شورای اسلامی شهر اصفهان، در دوره ششم تلاش کردیم فعالیتهای ویژهتری انجام دهیم؛ مهمترین مسئله شورا در بدو ورود، شفافیت در تمام فرایندهای شهرداری بود که نخستین طرحی که به صحن علنی تقدیم شد، همین نام را داشت که با چند ماه کار کارشناسی پختهتر شد.
وی با بیان اینکه طبق طرح شفافیت و پس از حدود ۲۰ ماه از فعالیت شورا، کمیته سلامت اداری بهصورت هفتگی تشکیل میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سامانه شفافیت فعال است و اطلاعات روی آن قرار گرفته است، بخش مهم آن میزان دریافتهایی است که از طریق صدور پروانه ساختمانی دریافت میشود و بهصورت شفاف و قانونمند در حال ثبت است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اگر در گذشته، عناوینی تحت عنوان توافق میشنیدیم که در حال حاضر تا ۹۰ درصد تعاملات با شهروندان با اینگونه توافقات حذف شده است، گفت: اتوماسیون خدمات در حوزه شهرسازی و صدور پروانه ساختمانی پیشرفت کرد، سامانه اصنو مطرح شد و انتظار داشتیم تا پایان سال گذشته تکمیل شود که بخشی از آن محقق شد و برای تحقق کامل آن پیگیر هستیم.
نورصالحی تاکید کرد: توجه به محلات و اختصاص بودجه برای محلاتی که کمتر مورد توجه بود، تحت عنوان بودجه محلات کمبرخوردار در سال گذشته و سال جاری مورد توجه قرار گرفت و بودجه مناسبی در نظر گرفته شد تا با اجرای پروژهها به بهبود کیفیت زندگی کمک کنیم.
وی با اشاره به توجه ویژه به حملونقل عمومی، گفت: از ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس قبل از کرونا به حدود ۶۰۰ دستگاه رسیده بودیم که با توجه به پایان دوران کرونا پاسخگوی نیازها نبود و حملونقل عمومی در حال فلج شدن بود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تا پایان سال گذشته ناوگان اتوبوسرانی به حدود هزار دستگاه رسید و تا پایان امسال به ۱۲۰۰ دستگاه و بیشتر خواهد رسید، ادامه داد: همچنان در بعد کیفیت حملونقل عمومی باید تلاش کنیم، زیرا سرفاصلهها در بعضی از خطوط حملونقلی زیاد است و باید کاهش پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه پروژههای عمرانی، خط دو مترو با قوت و سرعت بیشتری ادامه پیدا کرد و رینگ چهارم نیز با افزایش دو تا سه برابری بودجه ادامه یافت، گفت: پروژههای جدیدی برای بهبود حملونقل عمومی و ارتقای کیفیت زندگی در نصفجهان در نظر گرفته شده است که امسال آغاز خواهد شد.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد