جام جم آنلاین؛ علی صابر بااشاره به تلاش انجام شده برای تدوین تقویم رویدادهای گردشگری استان، اظهارکرد: از آنجایی که رویدادسازی میتواند در معرفی یک منطقه و جذب بالای گردشگران بسیار تاثیر گذار باشد، از سال گذشته برنامهریزی شد تا طرح مدونی برای برگزاری رویدادهای گردشگری در استان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در نهایت اواخر سال گذشته تقویم رویدادهای گردشگری استان برای سال ۱۴۰۲ تدوین شد، بگونهای که ما هر ماه حدود دو رویداد گردشگری را سطح استان خواهیم داشت.
معاون گردشگری استان مجموع رویدادهای گردشگری در نظر گرفته شده برای استان در سالجاری را ۲۴ رویداد اعلام کرد و گفت: از این تعداد، هشت مورد جشنواره هستند که جشنواره چله تابستان در روستای زردویی، میوههای بهشتی در ریجاب، صخره نوردی در بیستون، فرش، کباب و آفتابگردان در سنقر، اسب کرد در ماهیدشت، گلاریژان در صحنه، عید قربان در بانه وره و آدم برفی در پاوه را شامل میشوند.
وی با بیان اینکه در برگزاری تعدادی از رویدادهای گردشگری امسال برخی از دستگاههای اجرایی ذیربط هم همکاری و مشارکت دارند، گفت: برنامه فرهنگ زورخانهای، جشنواره صخره نوردی، آیین برداشت محصولات باغی و … از جمله رویدادهایی هستند که با همکاری دستگاه هایی همچون شهرداری، ورزش و جوانان و جهاد کشاورزی برگزار خواهند شد.
صابر یادآورشد: یکی از برنامه های تدارک دیده برای سالجاری، برنامه فرهنگی کرمانشاه در یکی از استانهای همجوار است که نیمه اول خرداد به مدت دو روز برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه شش مورد از رویدادهای گردشگری امسال در کرمانشاه در حوزه صنایع دستی خواهد بود، گفت: قرار است در این رویدادها نمایشگاه های صنایع دستی را در مرکز استان و سایر شهرستانها داشته باشیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد