به گزارش جام جم آنلاین همدان، بهروز الیاسی اظهار داشت: انواع کودهای شیمیایی ازته، فسفاته و پتاسه از مبادی و پتروشیمی های کشور از جمله عسلویه، بندرامام خمینی(ره)، بندرعباس، کرمانشاه، مرودشت و لردگان به مقصد استان حمل و در انبارهای شرکت و همچنین انبارهای کارگزاران شرکت در سراسر استان تخلیه و بلافاصله بر اساس سامانه پهنه بندی توزیع و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان در حال حاضر موجودی انواع کود شیمیایی انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان را خوب ارزیابی کرد و گفت: درحال حاضر یعنی تا ۱۵ دیماه بیش از ۱۵ هزار و ۷۰۰ تن ذخیره راهبردی این نهاده مهم می باشد.
وی بیان کرد: در ابتدای شروع توزیع کودهای مورد نیاز کشت پاییزه استان، ذخیره انباری کود شیمیایی شرکت بیش از ۲۷ هزار تن بود که این حجم ذخیره در 5 سال گذشته بی سابقه بوده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بیش از ۴۳ هزار تن کودهای شیمیایی یارانه دار جهت کشت های پاییزه در استان توزیع شد گفت: حدود ۱۲ هزار تن انواع کود شیمیایی از ذخیره انبارهای شرکت، بصورت شبانه روزی بارگیری و به مقصد شهرستانهای استان حمل شد تا این نهاده به موقع در اختیار کشاورزان عزیز قرار گیرد.
وی با اشاره به شروع توزیع کود شیمیایی برای کشت کلزا در تاریخ ۲۱ شهريورماه سالجاری گفت: ظرف مدت 24 ساعت مقدار 615 تن کودهای فسفاته و پتاسه برای استفاده در مزارع کلزا توزیع شد.
الیاسی با تاکید بر اینکه توزیع کودهای مورد نیاز محصولات گندم ، جو و چغندر قند نیز از ابتدای مهر در حال انجام است گفت: این شرکت از آمادگی کامل با ذخیره مناسب کودی جهت تامين کود شیمیایی مورد نیاز کشت قراردادی در استان آمادگی کامل دارد.
وی از برگزاری همایش آموزشی ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با حضور ۲۰ تولیدکننده کودهای کشاورزی از سراسر کشور در تاریخ ۲۵ دیماه در استان همدان خبر داد و گفت: این همایش بمنظور تحقق شعار سال و حمایت از شرکت های دانش بنیان داخلی در محل هتل کتیبه همدان از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۱:۳۰ صبح برگزار خواهد شد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت