به گزارش جام جم آنلاین، دکتر «آدرین راندولف»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان کودکان بوستون، گفت: «ما دریافتیم که آنتی بادی های تولید شده از طریق ابتلاء قبلی به کووید ۱۹ در کودکان، احتمال ابتلاء به اومیکرون را خنثی نمیکند، به این معنی که کودکان واکسینه نشده نسبت به اومیکرون همچنان آسیب پذیر هستند.»
برای این مطالعه، محققان نمونه خون ۶۲ کودک و نوجوان بستری شده با کووید ۱۹ شدید، ۶۵ کودک و نوجوان بستری در بیمارستان با سندرم التهابی چند سیستمی مرتبط با کووید در کودکان و ۵۰ جوان مبتلا به کووید ۱۹ خفیف که در بیمارستان بستری نشدند را تجزیه و تحلیل کردند.
تمام نمونههای خون در طول سال ۲۰۲۰ و اوایل سال ۲۰۲۱، قبل از ظهور سویه اومیکرون گرفته شد.
محققان آزمایشهای انجام دادند تا مشخص کنند آنتیبادیهای موجود در نمونهها تا چه اندازه توانستند پنج نوع نگران کننده کووید را خنثی کنند: آلفا، بتا، گاما، دلتا و اومیکرون.
به طور کلی، نمونهها از بین رفتن نسبی خنثی شدن آنتی بادی را در برابر هر پنج سویه نشان دادند، اما این از دست دادن برای اومیکرون بارزتر بود.
راندولف گفت: «سویه اومیکرون با انواع قبلی بسیار متفاوت است، و با جهشهای زیادی روی پروتئین اسپایک میتواند از پاسخ آنتی بادی فرار کند. از اینرو کودکان واکسینه نشده همچنان آسیب پذیر هستند.»
اما محققان دریافتند کودکان و نوجوانانی که دو دوز واکسن کووید ۱۹ دریافت کرده بودند، سطوح بالاتری از آنتی بادی های خنثی کننده علیه این پنج سویه از جمله اومیکرون داشتند.
راندولف گفت: «امیدوار است این یافتهها والدین را تشویق کند تا کودکان و نوجوانان خود را واکسینه نمایند.»
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت