بهگزارش جام جم آنلاین، در حکم مهندس سید عزتالله ضرغامی آمده است:
«سرکار خانم دکتر مریم جلالی دهکردی
نظر به شایستگیهای فردی، دانش و تجربیات ارزشمند در مدیریتهای فرهنگی به ویژه حوزههای ماموریتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، طی این حکم به سمت «معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی» منصوب میشوید.
صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث ارزشمند ملی ایرانیان، جایگاه برجسته و بیبدیلی در سطح جهانی دارد.
سرکار عالی ماموریت دارید تا با برنامهریزی دقیق و بهرهگیری از همه ظرفیتهای موجود، تمامی توان و استعداد مجموعه بازیگران این عرصه را در جهت تحقق سیاستهای جدید و تحولی وزارتخانه به کار گیرید.
ارتقای سطح طراحی و زیباییهای هنری، کاربردیسازی، نوآوری در بستهبندی و ارائه محصول، برندسازی، تسهیل در امر تولید و رفع نیازهای اولیه فعالان پرتلاش این عرصه، بهرهگیری از ظرفیتهای دانشبنیان و خانههای خلاق، استفاده حداکثری از امکانات و انگیزههای بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی، حضور جدی در استانها و مراکز تولید، آموزش علمی و ارتقای سطح مهارتهای انسانی، بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی، تسهیل در تامین مواد اولیه کیفی و تضمین بازار فروش از جمله ماموریتهای ویژه شما است.
امید است ضمن هماهنگی با معاونتهای تخصصی و ستادی وزارتخانه در جهت همافزایی داشتههای موجود در تحقق اهداف فوق و سایر مواردی که پیشتر به شما ابلاغ شده است، موفق باشيد.
از خداوند متعال توفیقات سرکار عالی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و مکتب نورانی امام خمینی(ره) و عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) را خواهانم.»
جلالی فارغالتحصیل ارشد زبانشناسی تاریخی از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت برنامهریزی امور فرهنگی است. مدیریت مجموعه فرهنگیتاریخی نیاوران، مدیریت پردیس سینمایی ملت، مدیریت گروه اجتماعی و فرهنگی شبکه تهران سیما، مدیریت گروه خانواده شبکه دو سیما و تهیه و تولید صدها ساعت برنامه تلویزیونی و رادیویی در حوزه فرهنگی بخشی از سوابق مریم جلالی است.
او همچنین داور جشنوارههای مختلف بوده و هماکنون مدرس دانشگاه است.
منبع: میراث آریا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت