به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی امروز در مورد ابلاغ بسته راهبردها و سیاستهای بانکی اظهار داشت: در حال حاضر سهم تسهیلات خرد از کل تسهیلات شبکه بانکی ناچیز و در حد 10 تا 12 درصد است که این قابل قبول نیست و باید سهم مردم در قالب تسهیلات خرد در شبکه بانکی اضافه شود.
وی گفت: در بسته راهبردها و سیاستهای بانکی به ویژه برای بانکهای دولتی خواستهایم که میزان تسهیلات خرد برای مردم را افزایش دهند و با کمک مؤسسه اعتبارسنجی ایرانیان، گیرندگان تسهیلات را با اعتبارسنجی به سمت گرفتن تسهیلات خرد هدایت کنند.
وزیر اقتصاد گفت: این سیاستها چهار رکن دارد، از جمله هدایت اعتبار و همچنین بانکهای دولتی حق ندارند فعالیت سوداگری در زمینه دارایی ارزی، زمین، مستغلات، طلا و سکه بروند.
خاندوزی همچنین گفت: بانکها باید نقدینگی خود را سمت پروژه های اولویت دار، دانشبنیان، تولیدی و در جهت کمک به ارزآوری هدایت کنند و همچنین صنایع تولیدی باید در اولویت قرار گیرند.
وی همچنین ادامه داد: تلاش بر این است که در این بسته راهبردی، نقدینگی بانک ها اضافه نشود و اضافه برداشت بانکها از منابع بانک مرکزی موجب رشد نقدینگی و تورم نشود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از طریق سیاستهای اقتصادی دولت مبنی بر رشد اقتصادی پایدار غیرتورمی و فقرزدا در این بسته دنبال میشود و تلاش میکنیم این بسته سیاستی در سال جاری در حد کلیات باقی نماند و نیازمند تصمیمات موردی و نظارت بر سیاستها در شبکه بانکی هستیم.
خاندوزی این را هم گفت: هیأت مدیره بانکها باید نظارت کنند تا سیاستهای بانکی در جهت تولید غیرتورمی و فقرزدا دنبال شود و در پایان شهریور سال جاری ارزیابی شبکه بانکی در مورد اجرای این سیاستها دنبال میشود.
وی یکی از سیاستهای دولت را در زمینه بانکها خروج از بنگاهداری دانست و گفت: جهت کمک بانکها به سرمایهگذاری باید منابع جدیدی به بانکها تزریق شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: در مورد پروژهها هم پروژههایی که با پیشرفت بیش از 80 درصد هستند در اولویت قرار دارند و همچنین پروژههای دانش بنیان در اولویت خواهند بود.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت