چگونه وکیل جرائم رایانه ای خوب پیدا کنیم؟

چگونه وکیل جرائم رایانه ای خوب پیدا کنیم ؟ می دانیم که با پیشرفت عصر ارتباطات جرائم به شدت افزایش پیدا کرده‌اند. یکی از راه‌های خلاص شدن از این مشکلات پیدا کردن یک وکیل جرائم رایانه ای ماهر است.
کد خبر: ۱۳۵۴۲۵۷
چگونه وکیل جرائم رایانه ای خوب پیدا کنیم؟
 
پیشرفت تکنولوژی و ورود آن‌ها در زندگی روزمره باعث شده بسیاری از مشکلات و نابسامانی‌ها تسهیل شوند، اما این تکنولوژی همانند دیگر پدیده‌ها مورد سوءاستفاده‌هایی همچون کلابرداری اینترنتی قرار گرفته است.

از این رو دولت‌ها برای جلوگیری از هرج و مرج‌های بیشتر قانون‌گذاری کرده اند تا از حقوق افراد و جامعه محافظت کنند؛‌ آنچه به طور کلی تحت عنوان قوانین جرائم رایانه ای خوانده می‌شود.

اگر شما هم از افرادی هستید که با جرائم رایانه‌ ای دست و پنجه نرم می‌کنید و نیازمند وکیل کلاهبرداری رایانه ای خوب هستید. با ما همراه باشید.

چگونه وکیل جرائم رایانه ای خوب پیدا کنیم؟

درگیری با جرائم رایانه‌ای همانند دیگر مسائل قانونی نیاز به شناخت کافی و آگاهی دارد. برای بررسی این جرائم و موفقیت در دعاوی مرتبط، نیاز به تخصص، درک مفاهیم، و سال‌ها تجربه و فعالیت علمی در این حوزه است. 

یکی از دلایل این امر این است که گاهی کارشناسان حقوقی با بررسی جوانب، به سادگی اشکالاتی را تشخیص داده و در صورتی که دعوا به طور صحیح طرح نشده باشد، ممکن است مسیر احقاق حقوق موکلین بسیار سخت یا به طور کلی ناممکن شود.

به همین علت کارشناسان باید زوایای پیدا و پنهان پرونده را بررسی و پیدا کنند. از این رو افرادی که با مشکلات و جرائم رایانه‌ای سر کار دارند حتما نیازمند وکیل جرائم سایبری هستند. در ادامه به این پرسش خواهیم پرداخت که جرائم رایانه ای علی‌القاعده چگونه پدیده‌ای هستند.

جرائم رایانه ای چیست؟        

جرائم رایانه‌ای به دسته ای از جرایم اطلاق می شوند که با استفاده از رایانه و یا اختلال و نفوذ در سیستم‌های رایانه‌ای، کامپیوتری و یا فضاهای سایبری رخ می‌دهند.

به عبارت دیگر می‌توان گفت هر فعل یا ترک فعلی از طریق رایانه یا از طریق اتصال به اینترنت، چه به طور مستقیم یا غیرمستقیم رخ دهد و توسط قانون ممنوع گردیده و برای آن مجازات در نظر گرفته شده باشد، جرم رایانه ای محسوب می‌شود.

با توجه به تعریف بالا می‌توان جرائم رایانه‌ای را به به سه دسته کلی تقسیم کرد:

·        جرائمی که در آن‌ها رایانه و تجهیزات جانبی آن موضوع جرم واقع می‌شود. همانند: سرقت، تخریب
·        جرائمی که در آن‌ها رایانه به عنوان ابزار ارتکاب جرم به کارگرفته می‌شود که معمولا از طریق شبکه‌های رایانه‌ای و اینترنت رخ می‌دهد. مثل کلاهبرداری، جعل و سرقت رایانه‌ای.
·        جرائمی که می‌توان آن‌ها را جرائم سایبری نامید که در فضای مجازی به وقوع می‌پیوندد، اما آثار آن‌ها در دنیای واقعی ظاهر می‌شود. مانند نفوذ غیر مجاز، شنود غیر مجاز، انتشار ویروس و کرم‌های رایانه‌ای.

از قوانین جرائم رایانه‌ای چه می دانیم؟

این جرائم همانند دیگر جرائم، قوانین و مقرارات مخصوص به خود را دارند. طیف وسیعی از آنها همانند جاسوسی رایانه‌ای، دسترسی غیر مجاز به داده‌ها و انتشار عکس و فیلم مستهجن در فضای مجازی، برای بسیاری شناخته شده است، اما میزان آگاهی افراد از بسیاری از قوانین هنوز پایین است.

مجازات‌هایی که برای جرائم رایانه‌ای در نظر گرفته شده است، از نوع مجازات‌های تعزیری بوده و بیشتر آن‌ها حبس و یا جزای نقدی است.  

قانون جرائم رایانه ای در سال 1388 در 3 بخش و 56 ماده تصویب شده است و به ضمیمه کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی درآمده است.

بخش اول قانون جرائم شامل جرائم و مجازات‌ها، دسترسی غیرمجاز،  شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه ای ، جرائم علیه صحت و تمامیت داده ها و سامانه های رایانه ای و مخابراتی ، سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه، جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی، جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی، هتک حیثیت در فضای مجازی و نشر اکاذیب، مسؤولیت کیفری اشخاص، تشدید مجازات ها و ... می‌شود.

بخش دوم در مورد آیین دادرسی جرائم رایانه‌ای بوده که شامل دو فصل جامع است. در این فصول درباره صلاحیت دادگاه ها و جمع آوری ادله الکترونیک و نگهداری داده ها، حفظ فوری داده‌ها و ارائه آنها توضیح می‌دهد.

در بخش سوم یا بخش آخر شاهد سایر مقرارت مربوط به قانون جرائم رایانه‌ای هستیم.
 
چگونه وکیل جرائم رایانه ای خوب پیدا کنیم؟

ویژگی های وکیل جرائم رایانه ای

اولین ویژگی وکیل جرائم رایانه ای سابقه کاری او و پرونده هایی است که از آنها موفق بیرون آمده است. چرا که اگر یک وکیل سابقه کاری نداشته باشد نسبت به جرائم آگاهی کامل ندارد و نمی‌تواند به خوبی وظیفه‌ی خود را انجام دهد.

دومین ویژگی یک وکیل جرائم رایانه ای حوزه مطالعات و فعالیت اوست. یک وکیل ممکن است سابقه کاری نداشته باشد ولی اطلاعات کامل و کافی درباره‌ی آن موضوع داشته باشد و همین امر باعث حل مشکل شما شود.

سومین ویژگی، ارائه مشورت و راهنمایی مناسب و قابل فهم به موکل خود است؛ ممکن است بخاطر وضعیت بد معیشتی کنونی، برخی از بزه دیدگان توان استخدام وکیل متخصص را نداشته باشند و تنها می‌خواهند با گرفتن مشاوره‌ای تخصصی خود مسیر را ادامه دهند.

وکیل متخصص نباید اشخاص را حتماً نسبت به گرفتن وکیل ترغیب کند بلکه باید او را راهنمایی کند تا بتواند هرچه بیشتر در مسیر قانونی بهتر پیش برود.

«علی عسگری» یکی از وکلای ماهر و باسابقه در امور حقوقی خانوادگی  و جرائم رایانه ای به شمار می‌آید. بیش از 20 سال سابقه فعالیت در امور مختلف حقوقی و تجربه صدها پرونده موفق قضایی موید این ادعاست. اگر شما به دنبال وکیل خوب برای دعاوی جرائم رایانه ای می‌گردید می‌توانید برای مشاوره حقوقی به وبسایت گروه وکلای عسگری به نشانی https://vakiltehran.net مراجعه کنید و یا با شماره تلفن 09126594662 تماس حاصل نمایید. 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها