به گزارش جام جم آنلاین، دیوید پوترینو فیزیوتراپیست و مدیر نوآوری های مرکز توانبخشی در شهر نیویورک در حین کار بر روی یک دستگاه ارتعاشی برای کمک به ناشنوایان برای تجربه موسیقی زنده، متوجه شد که همین فناوری لرزش را در افراد مبتلا به پارکینسون متوقف میکند بنابراین زمانی که پدر دوستش به این بیماری مبتلا بود امتحانش کرد.
پورتینو تأکید کرده است که پدر دوستش که در گذشته یک پیانیست بوده، به دلیل بیماری پارکینسون از لرزش شدید دستانش رنج می برد، اما به محض پوشیدن دستگاهی که برای ناشنوایان در نظر گرفته شده بود، لرزش او تقریباً به طور کامل متوقف شد و او حتی توانست یک قطعه کامل را روی پیانو بنوازد.
وی افزود که (پورتینو) و تیمش دستگاه جدید را بر روی افرادی که از لرزش ناشی از بیماری پارکینسون رنج میبرند، مورد بررسی قرار دادند و آزمایشها به طرز شگفتانگیزی اثربخشی این دستگاه را که شبیه به یک ساعت مچی هوشمند است، نشان داده است.
همچنین نتایج نشان داد که استفاده از این دستگاه بی خطر است و هیچ عارضه جانبی ندارد، زیرا با فناوری کار می کند که سیگنال هایی را به مغز می فرستد تا ریتم های غیرعادی را که باعث لرزش می شود، مختل کند، به ویژه اینکه لرزش زمانی رخ می دهد که عضلات در حال حرکت هستند.
گزارش شده است که بیماری پارکینسون یا آنچه که به (فلج لرزشی) معروف است، توسط پزشک انگلیسی «جیمز پارکینسون» کشف شد و از نماد لاله قرمز برای او استفاده می شود.
در سال 2015، بیماری پارکینسون 6.2 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده و منجر به مرگ 117400 نفر در سراسر جهان شد و معمولاً در افراد بالای 60 سال رخ می دهد و آسیب بیشتری در مردان نسبت به زنان ایجاد می کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد