به گزارش جام جم آنلاین لرستان: مریم پور سرتیپ افزود: این میزان اعتبار هزینه ای بین دستگاههای اجرایی با اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آسیبهای اجتماعی و توجه به مناطق حاشیه نشین توزیع شده است.
پورسرتیپ اظهار کرد: طبق تفاهمنامه با وزارت کشور و صندوق کارآفرینی امید افراد توانمند در منطقه حاشیه نشین توسط دفاتر تسهیلگری برای دریافت تسهیلات به این صندوق معرفی خواهند شد.
وی افزود: ۳۱ گروه ۱۵ نفره از افراد توانمند مناطق حاشیه نشین به صندوق کارآفرینی امید برای دریافت تسهیلات معرفی شده که تاکنون هفت گروه موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
وی بیان کرد: در این راستا چندین گروه فعالیت روستایی دارند که پرداخت تسهیلات با هدف مهاجرت معکوس و استقرار در روستا صورت خواهد گرفت.
پور سرتیپ ادامه داد: همچنین ۴۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعتبارات تملک دارایی بین دستگاه اجرایی مربوطه توزیع شده که در این راستا تجهیز سالن های ورزشی در محلات حاشیه نشین و ایجاد کتابخانه ها در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: اقدامات خوبی در راستای تجهیز کتابخانه،مدارس، سالن سینما، پارک و مکان های اوقات فراغت جوانان در مناطق حاشیه نشین شهرهای استان صورت گرفته اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و تمام تلاش خود را برای بهبود انجام خواهیم داد.
وی اظهار کرد: تسهیلگری یک مهارت می باشد و نباید آن را به عنوان یک شغل محسوب کرد همچنین دستگاههای اجرایی باید رابطین خود را در راستای ارتباط با دفتر تسهیلگری توجیه کنند.