وی سپس از کرمانشاه به عنوان استان تکایا و امامزاده ها یاد کرد و گفت: از همین رو کرمانشاه پتانسیلهای زیادی برای میزبانی اجلاس بینالمللی پیرغلامان حسینی دارد.
وی در ادامه از اهداف برپایی اجلاس بینالمللی پیرغلامان حسینی یاد کرد و تاکید کرد: اولین هدف از این همایش زنده نگاه داشتن فرهنگ و تاریخ امام حسین و راه ایشان است و نباید فراموش کنیم که امام خمینی فرمودند این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته و همین امر تکلیف کار را برای ما مشخص می کند.
رئیس بسیج صدا و سیما تجلیل از پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع) که قرن ها از زمان شهادت ایشان تا کنون فعالیت داشتند را از دیگر اهداف این همایش برشمرد.
رحمتی خاطر نشان کرد: بعد دیگر این همایش که کمتر به آن پرداخته شده ایجاد ظرفیت گردشگری مذهبی و رونق آن در کرمانشاه است.
وی ثبت و بازتاب رسانهای آیین های شهادت امام حسین را نیز از دیگر اهداف این اجلاس دانست.
رئیس بسیج سازمان صدا و سیما با بیان اینکه در هجده دوره گذشته همواره حمایت همه جانبه دستگاهها را برای برپایی این اجلاس بینالمللی را شاهد بودیم، عنوان کرد: از محورهای مهمی که بنا داریم در نوزدهمین اجلاس بینالمللی پیرغلامان حسینی در آن توجه کنیم ثبت و ضبط خاطرات و کراماتی است که احتمالا پیرغلامان حسینی شامل حالشان شده باشد.
وی ابراز امیدواری کرد بتوانیم این اجلاس را به بهترین شکل برگزار کنیم و افزود: اگر این رویدادها را تکلیف الهی بدانیم نه وظیفه سازمانی، می توانیم در برپایی آن موفق باشیم.
در ادامه نشست هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم برگزاری اجلاس بین المللی پیرغلامان حسینی در کرمانشاه در سال آینده، میزبانی این اجلاس را افتخاری بزرگ برای کرمانشاه دانست که سال آینده نصیب مردم استان خواهد شد.
وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه از دیرباز در مسیر عبور زوار امام حسین و در دروازه عتبات عالیات قرار داشته، گفت: امیدواریم این همایش را بگونهای میزبانی کنیم که امام حسین (ع) نیز از برپایی آن راضی باشد.
بازوند ابراز امیدواری کرد سال آینده شاهد از بین رفتن ویروس منحوس کرونا در ایام برپایی این همایش باشیم و یادآور شد: حتی اگر کرونا از بین نرفته باشد باز هم جای نگرانی برای برپایی این اجلاس نیست، زیرا در ایام محرم امسال مداحان استان به بهترین شکل عزاداری امام حسین (ع) را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام دادند.
وی سپس به ساخت سریال من و سردار و اهمیت تبیین ارزش های دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر جوانان رشید تقدیم انقلاب و نظام شد، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس گنجینه ارزشمند است که باید هرچه بیشتر از آن بهره ببریم.
بازوند معتقد است ساخت سریال من و سردار میتواند زمینه استفاده بیشتر کرمانشاه از این گنجینه ارزشمند را فراهم کند.
استاندار کرمانشاه همچنین از پیگیری برای ساخت سریالی با محوریت سردار سرلشکر بروجردی خبر داد که حق بسیاری بر گردن مردم منطقه غرب دارد.
بازوند گفت: پیگیری میکنم پیش از جابجایی استانداران، اعتبارات مورد نیاز برای ساخت این فیلم تهیه شود.
استاندار کرمانشاه در پایان اشاره ای هم به ساخت سریال نون خ و اقدامات خوب صدا و سیمای کرمانشاه داشت و ادامه داد: ساخت این سریال به اندازه ۳۰، ۴۰ سال کرمانشاه را به ایران معرفی کرد.
وی معتقد است ساخت چنین سریالهایی میتواند در راستای منویات مقام معظم رهبری و معرفی چهره زیبای کرمانشاه به ایران نقش بسزایی داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد