به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتگو با فارس به روشهای شایع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال اشاره و اظهار داشت:در فضای فعلی یکی از بازارهایی که در مورد آن بسیار تبلیغ میشود بازار ارزهای دیجیتال است که کلاهبرداران هم با ترفندهای مختلفی اعم از صرافی های جعلی، پامپ و دامپ، توکن های بی ارزش و پانزی در کمین سرمایه گذاران هستند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به طرح پانزی اشاره و تصریح کرد: در این ترفند فرد کلاهبردار وعده میدهد که چنانچه سرمایه خود را در اختیار وی قرار دهند میتواند با آنها ارز دیجیتال خرید و فروش کرده و سود تضمین شده قابل توجهی به این افراد بپردازد.
وی به ترفند کلاهبرداران با روش صرافی جعلی پرداخت و گفت: شایع ترین شیوه کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال، سو استفاده از نام سایتها و کیف پولهای معتبر و اقدام به جعل کیف پول و درگاه واریز ارز است.
سرهنگ رجبی ادامه داد: در روش دیگر کلاهبردار با ادعای اینکه توکن عرضه شده توسط وی در آینده بسیار کاربردی و ارزشمند بوده و سودی بسیار بالا نصیب کاربران خواهد شد اقدام به فروش توکن می کند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به شیوه «پامپ و دامپ» اشاره و خاطرنشان کرد: در این روش کلاهبرداران بطور ناگهانی میزان زیادی ارز کم ارزش را خریده و با تبلیغات و هیاهوی گسترده موجب افزایش تقاضا برای آن ارز و افزایش شدید قیمت آن می شوند.
وی گفت: آنچه به عنوان پلیس میتوان به افراد پیشنهاد کرد این است که بدون شناخت کامل و لازم از پولهای مجازی و نحوه سرمایهگذاری و انجام تراکنشهای امن و مدیریت امنیت حساب به هیچ وجه به این حوزه ورود نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت