مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

اعطای ۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به معتادین بهبود یافته

مدیر کل بهزیستی استان زنجان از پرداخت نزدیک به ۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به معتادین بهبودیافته خبر داد .
مدیر کل بهزیستی استان زنجان از پرداخت نزدیک به ۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به معتادین بهبودیافته خبر داد .
کد خبر: ۱۳۳۴۸۲۲

به گزارش جام جم آنلاین  زنجان؛ محمد محمدی با اشاره به دغدغه بهبود یافته گان برای حمایت از اشتغال این افراد افزود: در سال گذشته ۳۷ نفر از بیمه ی خویش فرمایی و ۲۹ نفر نیز از مزایای بیمه ی کارفرمایی بهره مند شدند.

وی با پرداختن به این‌مسئله که حق بیمه این افراد نیز از ۷ سال به ۹ سال افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: این‌ حق بیمه توسط سازمان بهزیستی به کارفرمایان پرداخت می‌شود. همچنین با هدف افزایش مهارت معتادان بعد از طی مراحل ترک اعتیاد، تفاهم نامه‌ای بین اداره بهزستی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای منعقد شده تا دوره‌های آموزشی ویژه‌ای نیز برای مهارت آموزی این افراد در راستای ایجاد مشاغل پایدار و مولد برگزار شود.

مدیر کل بهزیستی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی وام را به دو صورت وام خوداشتغالی و کارفرمایی به افراد پرداخت می‌کند، افزود: که اگر فرد بهبود یافته جواز کسب یا گواهی معتبر داشته باشد، می‌تواند وام ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کند، و اعطای وام کارفرمایی در صورتی است که فردی که دارای کارگاه یا کارخانه است، می‌تواند از یک تا حداکثر ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته را مشغول به کار کند، بهزیستی به ازای هر معتاد بهبودیافته‌ای که مشغول به کار شود، وام را به کارفرما پرداخت می‌کند.

محمدی تصریح کرد: زنان بهبودیافته سرپرست خانواده نیز تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گیرند و تا زمان توانمندشدن مستمری دریافت می‌کنند. زنان و مردانی که در مراکز بازتوانی و درمان حضور دارند تا زمان توانمندی تحت نظر بهزیستی هستند و حتی خانواده‌های آن‌ها تا زمان خودکفایی از این مستمری بهره مند می‌شوند.

این مقام مسئول تاکید کرد: اگر اشتغالزایی از سوی سازمان های مردم نهاد برای معتادان بهبود یافته صورت بگیرد بسیار پایدارتر خواهد بود و شرکای اجتماعی می توانند با دخالت در حوزه درمان و همچنین ایجاد اشتغال پایدار، برای کاهش آسیب های اجتماعی بکوشند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری بیش از ۲۰۰ مرد و زن معتاد متجاهر جمع آوری معتادان به مواد مخدر و روانگردان متجاهر که فاقد گواهی درمان در مراکز موضوع ماده (۱۵) همان قانون می باشد، با دستور مقام قضایی برای مدت یک تا سه ماه (قابل تمدید برای یک دوره دیگر) در مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶  نگهداری می شوند.

مدیر کل بهزیستی خاطرنشان کرد: این مراکز به منظور نگهداری معتادان متجاهر که تمایل، انگیزه یا توان لازم را برای مطالبه و جستجوی داوطلبانه خدمات درمان و بازتوانی و ماندگاری در درمان را ندارند تعریف شده است که با نامه مقام قضایی توسط نیروی انتظامی به مراکز فوق الذکر ارجاع داده می شود. در حال حاضر  یک مر کز تبصره ۲ ماده ۱۶ در شهرستان زنجان در حال ارائه خدمات به افراد گروه هدف می باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها