نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

دولت من، دولت همه ایرانیان است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد؛

برخورد بی رحمانه با خویشاوندسالاری و رانت‌ ها

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر از بین بردن رانت‌ها و برخورد بی رحمانه با خویشاوند سالاری تاکید کرد و گفت: باید سواد و شایسته سالاری، به کار گماردن افراد سالم را مد نظر قرار دهیم.
کد خبر: ۱۳۱۸۹۷۴

به گزارش جام جم آنلاین، محسن مهرعلیزاده در حاشیه حضور در استودیو جام جم رسانه ملی و صحبت با ایرانیان خارج از کشور در خصوص مبارزه با فساد و راه‌های آن با بیان اینکه چند ریشه اصلی برای بروز فساد در جامعه وجود دارد، افزود: خویشاوندسالاری و آقازادگی از دیگر عوامل بروز فساد است.

وی رانت را از مهمترین عوامل بروز فساد بیان کرد و گفت: اعمال نشدن نظارت‌ها یا آلوده شدن سیستم‌ های نظارتی، از دیگر ریشه‌ های بروز فساد است.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه اگر رانت نباشد، امکان فساد نیز وجود ندارد، افزود: رانت‌ های اقتصادی اعم از قیمت ارز، اطلاعات اقتصادی و نیز امضا‌های طلایی است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بروکراسی سنگین را از دیگر عوامل بروز فساد بیان کرد و گفت: وقتی فرد قصد سرمایه گذاری یا فعالیت اقتصادی دارد، در پیچ و تاب‌های اداری سرگردان شود و با تأسی به یکسری قوانین متعدد، متغیر و متضاد باهم فرد را دچار سرگردانی کنند، طبیعی است که می‌توانند فساد مورد نیاز خود را اعمال کنند.

وی روراست بودن با مردم و شفافیت در کار‌ها را در جلوگیری از بروز فساد بسیار موثر خواند و افزود: باید همه اطلاعات تبادلات کاری اعم از ریال، دلار، تصمیمات و مجوز‌ها را در فضا‌های عمومی و شبکه‌های اطلاع رسانی به صورت اینترنتی در اختیار مردم قرار دهیم که در این صورت کسی جرأت اعمال نیات فساد انگیز را به خود نخواهد داد.

مهرعلیزاده در خصوص محور صحبت‌های خود با ایرانیان خارج از کشور گفت: حدود هفت تا ۱۰ میلیون نفر جمعیت ایرانیان خارج از کشور، سه میلیون نفر افراد نخبه، کاردان، صاحب سرمایه، ایده و فکر هستند.

وی با بیان اینکه ایرانیان خارج از کشور در سازمان‌های بزرگ علمی و اقتصادی مدیریت‌های کلان دارند و افتخار ایران هستند، افزود: می‌دانم در مراجعات قبلی در دفعات مختلف، سرخورده و در پیچ و تاب بروکراسی اداری و سنگین سرگردان شده اند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ایران متعلق به همه ایرانیان است، گفت: دولت من دولتی خواهد بود که بدون توجه به این نگرش‌های ضعیف، بغض آلود و کوته نگر و نگرش دیدن خود و تحمل نکردن دیگران را از بین خواهد برد.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه راه سرمایه گذاری را برای ایرانیان خارج از کشور باز خواهیم کرد افزود: درباره فرمول‌های اجرائی سرمایه گذاری با این هموطنان صحبت کردم.

وی اضافه کرد: به ایرانیان گفتم به جای اینکه چهار پنج سازمان عریض و طویل با بروکراسی سنگین مالامال از قوانین و بخشنامه‌ های متعدد از جمله سازمان سرمایه گذاری خارجی، معاونت سرمایه گذاری خارجی در وزارت اقتصاد، سازمان ایرانیان خارج از کشور، معاونت اقتصادی وزارت خارجه و معاونت اقتصادی ریاست جمهوری را جمع کنیم و یک معاونتی تحت عنوان معاونت توسعه سرمایه گذاری در دولت زیر نظر بنده به لحاظ اینکه کار و طرح‌ها را می‌شناسم، ایجاد خواهد شد.

مهرعلیزاده گفت: به شکل پروژه محور و حداقل برای سال اول، ۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری که ظرفیت آن را داریم انجام دهیم.

وی با بیان اینکه من کار را می‌شناسم و فرد کارشناسی را در این معاونت خواهم گذاشت افزود: سیستم فشل اداری در جا‌های مختلف که محلی برای پاسکاری سرمایه گذاران شده بود، از بین خواهیم برد که در این صورت خواهیم توانست موفق شویم و کار‌هایی را انجام دهیم.

مهرعلیزاده تضمین سرمایه گذاری را یکی از اقدامات مهم دانست و تصریح کرد: به ایرانیان خارج از کشور یا خارجیان مایل به سرمایه گذاری در داخل، تضامین کافی به شکل صریح و آسان برای این کار را خواهیم داد.

وی گفت: وقتی یک معاونت زیر نظر رئیس جمهور باشد و بتواند کار را به شکل پروژه محور نه اداره محور، انجام دهد، مطمئنا سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت.

مهرعلیزاده در پاسخ به این سوال که آیا به مردم قول می‌دهد با تحریک مخالفان یا نزدیکان خود وارد حاشیه سازی و حاشیه پردازی نشود، تصریح کرد: آنچه که کار‌های یک حکمرانی در سطح عالی و نظام اداری را فشل می‌کند، مساله پراختن به حاشیه هاست.

وی گفت: اگر افراد کاربلد، سالم و دارای یک تفکر سازنده و دلسوز و با نگاهی عالمانه و امیدوار به آینده سرکار بیایند، هیچ بهایی به حاشیه نخواهند داد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه بنده تا کنون در کار‌هایی که انجام داده ام، اهل حاشیه نبودم، افزود: مطمئنا افرادی را بر سرکار می‌آورم که به حاشیه نپردازند، زیرا وقت زیادی نداریم چرا که همین حاشیه روی‌ها و به حاشیه پرداختن ها، این وضع اسفناک و بعضا در زمینه‌های اقتصادی فلاکت بار را به وجود آورده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها