سرپرست پروژه بین‌المللی «نقشه وابستگی سرطان» در موسسه سنگر انگلستان در گفتگو با جام‌جم از نقش این پروژه در کشف ریشه‌های ژنتیکی سرطان و دستیابی به درمان‌های هدفمند می‌گوید

در جست‌وجوی وابستگی‌های ژنتیکی سرطان

۷ پروژه مشترک علمی بین ایران و اتریش عملیاتی شد

از مجموع ۱۷ پروژه علمی مشترک بین ایران و اتریش، ۷ پروژه به طور کامل تمام شده، ۹ پروژه تمدید شده و یک پروژه نیز بنا به ملاحظاتی آغاز نشده است.
کد خبر: ۱۳۱۷۶۴۹
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، نشست کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش با حضور عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی و دکتر عبدالحمید علیزاده معاون همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فتح خرمشهر گفت: کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش نتیجه مجموعه تدابیری است که وزارت علوم از سال ۹۴ به بعد طراحی کرده است و در این مجموعه فعالیت‌ها، دانشگاه خوارزمی نقطه کانونی همکاری علمی با کشور اتریش تعیین شده است.

وی افزود: تاکنون دو نشست در راستای عملیاتی شدن حوزه‌های مشترک فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین ایران و اتریش برگزار شده است که ۸۱ پروژه علمی بین ایران و اتریش تعریف شده از این تعداد ۷۸ پروژه مورد موافقت دو کشور بوده و از میان این پروژه‌ها ۱۷ پروژه برای کار میدانی انتخاب شد. برای هر یک از پروژه‌ها یک ایرانی در ایران و یک اتریشی در اتریش برای بررسی و پیشبرد پروژه‌ها انتخاب شد. ظرفیت مالی پروژه‌های مذکور ۴۰۰ هزار یورو مشخص شد که نیمی از آن سهم کشور ایران و نیمی از آن سهم کشور اتریش است.

رئیس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: در حال حاضر از ۱۷ پروژه علمی مشترک بین ایران و اتریش، ۷ پروژه به صورت کامل به اتمام رسیده و به اهداف خود دست یافته است. ۹ پروژه با توجه به دوران کرونا، زمان اتمام آنها تمدید شده است و یک پروژه نیز بنا به ملاحظاتی شروع نشده است.

وی در مورد اینکه این پروژه‌ها هر کدام در چه زمینه‌هایی است، گفت: ۳۵ درصد این پروژه‌ها در زمینه‌های علوم طبیعی، ۱۷ درصد علوم فنی، ۸ درصد علوم بهداشت و سلامت، ۷ درصد علوم کشاورزی، ۷ درصد علوم انسانی و اجتماعی و ۴ درصد به مواردی مانند انسان شناسی پرداخته است.

حبیبی افزود: نشستی که امروز با حضور دو هیئت بلندپایه ایرانی و اتریشی در وزارت علوم برگزار می‌شود، سومین نشستی است که برگزار خواهد شد و این نشست درباره تمدید پروژه‌ها و تعیین همکاری‌های آینده فی مابین دو کشور برگزار می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها