به گزارش جام جم انلاین سمنان، جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک مدیریت درمان سمنان صبح شنبه با حضور مدیر درمان، معاون خدمات راهبردی و سایر کارشناسان ستادی برگزار گردید.
در این جلسه دکترسیدمجتبی اکرم با اعلام اینکه روزانه بیش از 2000 نسخه الکترونیک در استان تولید می شود گفت: اجرای چنین طرح گسترده ای در حجم بالای گیرندگان خدمات با چالشها و مشکلات خاص خود همراه بوده و علیرغم اطلاع رسانی و هماهنگی های قبلی انجام شده نیازمند همکاری شایسته مراکز درمانی و تشخیصی می باشد. وی با اشاره به توقف چاپ دفاتر درمانی تامین اجتماعی گفت: دفاتر درمانی در اختیار بیمه شدگان تا آخرین برگ و به شرط برخورداری از پوشش بیمه ای قابل استفاده می باشد.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات الکترونیکی اقدام بسیار مهمی به جهت قطع زنجیره انتقال کرونا می باشد افزود: بیمه شدگان نگرانی از بابت نداشتن دفترچه بیمه نداشته باشند چرا که با برنامه ریزیهای انجام شده در صورت عدم وجود شرایط نسخه نویسی بصورت الکترونیک، سرنسخه مطب یا مرکز درمانی نیز معتبر بوده و بعنوان برگ دفترچه بیمه محسوب می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی سمنان با قدردانی از مراکزی که در اجرای این پروژه همکاری خوبی داشته اند اظهار داشت: کارشناسان مدیریت درمان استان کاملا آماده همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به مراکز درمانی و تشخیصی بوده و در صورت نیاز با مراجعه حضوری به این مراکز نسبت به تشریح نحوه نسخه نویسی الکترونیک اقدام خواهند کرد.
وی اظهار امیدواری کرد با همکاری درمانگران محترم و سایر مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی و تشخیصی هرچه سریعتر مشکلات موجود در مسیر اجرای طرح رفع شود.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد