گفت‌وگوی داغ جام جم با مسعود ده‌نمکی، کارگردان سریال‌ دادستان

پیشنهاد وزارت به من شد گفتم نپذیرفتم / برخی حسادت می کنند

روایت مسعود ده نمکی از سریال دادستان در گفت و گو با جام جم؛

به پدیده نفوذ می پردازیم

مسعود ده نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با روزنامه جام جم عدالت خواهی و پدیده نفوذ را مضمون اصلی سریال جدیدش «دادستان» دانست. متن کامل مصاحبه را در ذیل مطالعه کنید.
کد خبر: ۱۳۰۰۹۸۲

بارها در رسانه‌ها اعلام شده که سریال دادستان قرار است به مفاسد اقتصادی و موضوع عدالت‌خواهی بپردازد. حتی قرار است در بخش‌هایی از سریال به موضوع حمله داعش به مجلس بپردازید. مسلما شنیدن این موارد هر مخاطبی را  کنجکاو می‌کند. درباره شکل‌گیری طرح‌تان بگویید؟
علاقه‌مندم روی موضوعاتی دست بگذارم که بتوانم مخاطبان را جذب کنم. البته این خواسته هر سازنده‌ای است و می‌خواهند باکاری مخاطب پسند روانه آنتن تلویزیون شوند یا روی پرده سینما باشند. درباره طرح سریال تلویزیونی دادستان باید بگویم طرح برای خودم است و آقایان کریمی و خودسیانی برای نگارش سریال همکاری کردند. همان‌طور که تأکید کردید موضوع این سریال عدالت‌خواهی و پدیده نفوذ است. البته سعی کرده‌ایم روایت قصه برای مخاطبان متفاوت باشد. درواقع بخشی از قصه درباره تشکل دانشجویی است که مطالبه‌گری می‌کند و در مسیر عدالتخواهی با مصائبی روبه‌رو می‌شود.

در سال‌های اخیر کارگردانان دست روی سوژه نفوذ می‌گذارند، به نظرتان سریال دادستان می‌تواند برای مخاطبان جذاب باشد و آنها را درگیر قصه کند؟
لطف خدا همیشه شامل حالم بوده و تا الان مردم کارهایم را دوست داشتند. امیدوارم این اتفاق هم در این کار بیفتد. به نظرم مخاطبان با تماشای سریال دادستان با ساختار و قصه‌ای متفاوت روبه‌رو می‌شوند. ان‌شاء‌ا... از تماشای سریال لذت ببرند.

شما در آثار قبلی‌تان با زبان طنز به مسائل اجتماعی پرداخته بودید، آیا این اتفاق هم در سریال دادستان افتاده است؟
خیر، این سریال به‌هیچ‌وجه طنز نیست و کار جدی است. برخلاف کارهای قبلی‌ام از زبان طنز استفاده نکردم. فضای سریال دادستان هم پلیسی - امنیتی است و بازیگران هم سعی کرده‌اند با بازی متفاوت، نقش‌ها را به بهترین شکل اجرا کنند. حتی به نظرم بازی بازیگران نسبت به کارهای قبلی‌شان هم متفاوت است و همین می‌تواند برای مخاطبان جذابیت ایجاد کند.
 
با توجه به این‌که به حمله داعش به مجلس هم می‌پردازید، فکر نمی‌کنید هنگام پخش با ممیزی روبه‌رو شوید؟
نه، چون روایت قصه به‌گونه‌ای است که ایجاد حساسیت نکند؛ ضمن این‌که این بخش از قصه جزو داستان‌های فرعی سریال است. از سوی دیگر معتقدم اگر تلویزیون به چنین موضوعاتی نپردازد، پس چه کسی باید به این موضوع توجه کند. اتفاقا گاهی ما فکر می‌کنیم پرداختن به مضامین جزو ممیزی‌هاست؛ درحالی‌که این‌طور نیست و می‌توان پرداخت. ما هم در سریال دادستان به پدیده نفوذ پرداخته‌ایم.
 
شنیده‌ایم در ابتدا طرح اولیه این سریال سینمایی بود اما چطور تبدیل به سریال شد؟
بله، ایده اولیه سریال سینمایی بود اما احساس کردیم قصه این ظرفیت را دارد که بسط بدهیم. به همین دلیل تبدیل به سریال ۱۵ تا ۱۶ قسمتی شده است.

داستان سریال مربوط به کدام دولت است؟
ما به دولت خاصی اشاره نکرده‌ایم. بنابراین شما با تماشای این اثر فکر نمی‌کنید ما درباره دولت خاصی حرف می‌زنیم، حتی مضمون قصه به‌گونه‌ای است که به‌نقد افراد نمی‌پردازیم و سعی کرده‌ایم فضای سریال جاسوسی و پلیسی باشد و همان‌طور که تأکید کردم به پدیده نفوذ می‌پردازیم. امیدوارم مخاطبان از تماشای سریال لذت ببرند و سریال را دنبال کنند.
 
با توجه به این‌که این روزها با کرونا سروکله می‌زنیم، در این شرایط سخت نبود بازیگرانی را که جزو اولویت‌های شماست، جذب کنید؟
خوشبختانه آنهایی را که می‌خواستم برای پروژه دعوت کردم. البته باید بگویم بازیگران و عوامل سختی زیادی کشیدند، چون باید در شرایط کرونا کار می‌کردیم. مهم این است که پروژه را به پایان برسانیم و در حال حاضر مراحل فنی سریال طی و بهمن‌ماه روانه آنتن می‌شود.
 
پرونده روزنامه جام جم درباره سریال دادستان را اینجا بخوانید.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها