حوادث کرمانشاه؛ آتش سوزی

2 کشته در پی آتش سوزی در سنقر و کلیایی

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان سقز استان کردستان

برف راه ۱۲۰ روستای سقز را مسدود کرد/ تردد در محورهای اصلی با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است

بارش سنگین برف در شهرستان سقز ضمن بستن موقتی راه‌های اصلی مواصلاتی، راه ۱۲۰ روستای شهرستان را مسدود کرد.
کد خبر: ۱۲۹۰۲۰۳
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری فارس از سقز، به دنبال بارش سنگین برف که از صبح دیروز در شهرستان سقز آغاز شده و در حال حاضر نیز ادامه دارد، جاده 70 درصد از روستاهای شهرستان سقز بسته شد و سه مسیر اصلی شهرستان سقز و نیز مسیر ترانزیتی شمالغرب به جنوب کشور که از این شهرستان عبور می‌کند نیز مسدود شد.
 
برف راه ۱۲۰ روستای سقز را مسدود کرد/ تردد در محورهای اصلی با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است
با تلاش عوامل راهداری شب گذشته مسیر سقز – بوکان و سقز به بانه تا ساعت 12 شب باز شد، مسیر سقز به مریوان کاملا بسته است و مسیر سقز به سنندج هم برای ساعاتی بسته شد و این مسیر با تلاش راهداران بازگشایی شد اما تردد تنها با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.
رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان سقز هم گفت: در حال حاضر مسیرهای اصلی شهرستان سقز باز و تردد تنها با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.
محمود روحانی‌زاده ادامه داد: بیشتر جاده‌های روستایی شهرستان هم که از عصر روز گذشته به علت بارش شدید برف بسته شده بودند، در حال بازگشایی هستند و در حال حاضر راه 120 روستای شهرستان بسته است.
هواشناسی سقز هم بارش برف را در این شهر ۴۳ سانتیمتر و آب حاصل از ذوب برف را نیز با توجه به فشردگی برف، ۵۶.۹ میلیمتر اعلام کرد.
شهرداری سقز هم با استفاده از تجهیزات خود دیشب اقدام به برفروبی و نمک‌پاشی خیابان‌های سطح شهر کرد و لی با توجه به بارش سنگین برف و غافلگیری رانندگان که موجب ترافیک سنگین در داخل شهر شد، عملیات برفروبی و نمک پاشی، با تاخیر و با کندی صورت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها