به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایسنا،سرهنگ سهراب شفقی در خصوص این خبر گفت: در راستای اجرای محدودیت یک هفتهای برخی مشاغل، تعداد پنج اکیپ متشکل از ماموران اماکن عمومی نیروی انتظامی و شبکه بهداشت، جهت نظارت و بررسی اصناف به سطح شهرستان اعزام شدند.
وی افزود: ماموران در بازدید از اصناف تعداد ۱۰ باب واحد صنفی دیگر را اعم از کافه، گیم نت، بنگاه املاک، خودرو و جگرپزی را که مقررات و مصوبات ستاد مقابله با کرونا را رعایت نکرده و به فعالیت خود ادامه میدادند، پلمب کرد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات ماموران در این راستا ادامه دارد، گفت: از همکاری مطلوب شهروندان تشکر میکنیم و انتظار همکاری بیشتری از مردم داریم تا خدای ناکرده شاهد اثرات مخرب و ناگوار این بیماری نباشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است