به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید مروری تصویری بر اتفاقات علمی جهان پیرامون ماست.
*بقایای یک جنگجوی آنگلوساکسون ملقب به " سلطان مارلو" که در قرن 6 میلادی زندگی می کرد توسط ردیاب های فلز کشف شد. این جنگجو با قد 6 پا در بالای تپه ای در کنار یک پوسته تزئین شده با تزئین زیبا ، مجموعه ای از وسایل لوکس گران قیمت ، نیزه ها و ظروف شیشه ای دفن شده بود. محل دفن بیش از 1400 سال کشف نشده بود. محل مدفن در برکشایر انگلستان است.
*محققان آمریکایی در لس آنجلس با الهام از ماهی مرکب در طراحی یک ربات زیر آبی موفق عمل کرده اند. این ربات «اسکیتبات» نام دارد. این ربات مخصوص ضبط تصاویر در اعماق آب است
*دانشمندان نیوزلندی کشف کرده اند اگر گاوها به جای لکه های سیاه، لکه های خاکستری روی بدن خود داشته باشند کمتر به دلیل شرایط اقلیمی و تغییرات آب و هوایی تلف می شوند. حالا یک تیم از دانشمندان نیوزلندی بر این تلاشند تا با ویرایش ژنوم گاوها، این حیوانات را به سمتی ببرند که با لکه های خاکستری متولد شوند. علت اینکه که چرا گاوهایی با لکه های سیاه بیشتر از لکه خاکستری ها می میرند به طور دقیق مشخص نیست.
*مطالعه نشان می دهد افرادی که در مورد ظاهر و سبک زندگی خود در فیس بوک صادق هستند از کسانی که صرفا وانمود می کنند بسیار خوشبخت ترند.
*ساخت تخم جعلی لاکپشت برای پیدا کردن قاچاقچیان تخم لاکپشت به سرانجام رسید. قاچاق تخم لاکپشت که مصرف خوراکی دارد در بسیاری از کشورهای جهان رواج دارد. دزدیدن تخم لاکپشت ها به خصوص لاکپشت های دریایی نسل آنها را در خطر انقراض قرار داده است. با تخم جعلی لاکپشت می توان حالا قاچاقچیان آنها را ردیابی و دستگیر کرد.
*فسیل های گاو دریایی متعلق به عصر یخبندان در تگزاس کشف شده و نشان می دهد این حیوان ممکن است بیش از 11 هزار سال پیش در آب های سردتر ساکن بوده باشد
*اسفناج به عنوان یک سبزی دلچسب و سبز همراه با مواد مغذی شناخته شده است ، اما دانشمندان دریافتند که این ماده نه تنها انرژی انسان را تأمین می کند بلکه می تواند باتری اتومبیل ها را نیز شارژ کند! محققان آمریکایی، فرم برگ را به ورق های نانویی کربنی تبدیل کردند که به تسریع واکنش کاهش اکسیژن در سلول های سوختی و باتری های فلزات هوا کمک می کند. با چند مرحله دیگر کار کردن بر روی برگ های اسفناج آنها به عنوان منبعی برای شارژ باتری تبدیل می شوند.
*تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که سوراخ ازن بر روی قطب جنوب یکی از بزرگترین و عمیق ترین سوراخ های سالهای اخیر است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت