در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، ساعاتی قبل با فرمان سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برق ۱۴ مرکز حیاتی در پایتخت و چندین نقطه دیگر در سایر استانهای کشور قطع شد.
این مانور با هدف سنجش میزان آمادگی این مراکز برای مقابله با شرایط مشابه انجام شد.
در شهر تهران ۶۳۱ مرکز حساس وجود دارد؛ همزمان با این قطعی برق، ۳۴۸ اکیپ در سراسر کشور مستقر بودند تا بازخورد این قطع برق سراسری و میزان آمادگی این مراکز برای مواجهه با شرایط مذکور را بررسی کنند.
این مراکز شامل استانداری، سامانه ترافیک و عبور و مرور راهور، دیسپاچینگ شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی(سامانه سوخت کشور)، مرکز تصفیه اب جلالیه، سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، قرارگاه ثارالله، ستاد ناجا، وزارت نفت، شرکت ملی گازف سامانه ترافیک مترو، ماکروویو امام خمینی، سازمان پدافند غیرعامل کشور، دیتا سنتر بانک مرکزی بودند.
براساس گزارش این اکیپ های سیار، در بین مراکز حساس پایتخت، وزارت نفت، قرارگاه ثارالله، استانداری تهران و ستاد ناجا آمادگی استفاده از برق اضطراری خود را نداشتند.
در این مانور حسین صبوری، مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اعلام اینکه این شرکت موظف به تأمین برق پایتخت است، گفت: ۱۴.۵ میلیون مشترک برق در پایتخت وجود دارد که این میزان ۱۳ درصد مشترکین کل کشور را به خود اختصاص می دهد.
حسین صبوری با بیان اینکه طول شبکه انتقال برق تهران ۳۲ هزار کیلومتر است گفت: ۷۰ درصد این شبکه زمینی است و در تهران ۱۷ هزار پست برق نیز وجود دارد. ضمن اینکه ۱۰ درصد برق کشور در تهران مصرف میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه متوسط مصرف سالانه برق ۳.۵ درصد است، توضیح داد: توانستیم با مدیریت پیک بار، کمتر از دو درصد رشد مصرف را شاهد باشیم. ۱۵ درصد قطعی برق های امسال نسبت به سال گذشته که به دلیل مشکلات فنی بوده است کاهش یافت.
وی افزود: ۶۳۱ مرکز حساس در تهران وجود دارد که توسط ۵ مرکز دیسپاچینگ و همچنین ۲۵۰ اکیپ رسیدگی، پایش میشود.
به گفته صبوری، ۴۵ درصد مشترکین بزرگ و پرمصرف هوشمند است و به طور منظم پایش میشود؛ ضمن اینکه ۳ هزار نقطه از شبکه برق تهران به صورت هوشمند رصد میشود.
وی با اعلام اینکه مراکز حیاتی کل کشور مجهز به دیزل های اضطراری هستند، تصریح کرد: عملیاتی که هر ساله با هدف محک آمادگی مراکز حیاتی در شرایط اضطراری داریم موجب شده است تا آمادگی این مراکز به مراتب بیشتر شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد