طرح اولیه از هتل فضایی (+تصاویر)

طرح اولیه از یک هتل فضایی رونمایی شده که شبیه چرخی با قطر ۱۹۰ متر است. این هتل از ۲۴ ماژول ساخته شده و هر هفته ۱۰۰ نفر می توانند در آن اقامت کنند. برخی از ماژول ها نیز آماده اجاره هستند.
کد خبر: ۱۲۲۶۱۱۹
طرح اولیه از هتل فضایی (+تصاویر)

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، شرکت «گیتوی فاندیشن» طرح های اولیه یک هتل تجاری فضایی را رونمایی کرده که شبیه یک کشتی تفریحی است. در این هتل به نام «ایستگاه ون براون» گرانش وجود دارد. علاوه برآن آشپزخانه های کامل ساخته می شود.

به گفته «تیم آلاتوره» طراح ارشد این پروژه، پیش بینی می شود این هتل فضایی تا ۲۰۲۵ میلادی وارد سرویس دهی شود و هر هفته ۱۰۰ توریست در آن اقامت کنند.

آلاتوره در این باره می گوید: به تدریج سفر به فضا به یک گزینه عادی برای تعطیلات انسان های روی زمین تبدیل می شود. از آنجا که هزینه های اقامت افراد در فضا همچنان بالا است بیشتر افراد تصور می کنند توریسم فضایی فقط برای افراد بسیار ثروتمند فراهم خواهد شد. البته تا چند سال آینده این امر حقیقت دارد اما «گیت وی فاندیشن» تصمیم دارد سفر به فضا را برای همه ممکن کند.

این هتل فضایی با توجه به فناوری های به کار رفته در ساخت ایستگاه فضایی بین المللی، احداث می شود. اما نکته متمایز آن وجود گرانش مصنوعی در هتل است. طراحی آن نیز با توجه به طرح های اولیه «ورنر ون براون» در دهه ۱۹۵۰ میلادی انجام شده است.

این هتل شبیه یک چرخ با قطر ۱۹۰ متر است که می چرخد و نیروی گرانشی ایجاد می کند که مشابه آن در ماه احساس می شود. ۲۴ ماژول دور این چرخ قرار می گیرند و مناسب اقامت افراد هستند. علاوه بر آن رستوران، کنسرت های موسیقی، سالن نمایش فیلم و سیمنارهای آموزشی را می توان در این ایستگاه برگزار کرد.

طراح این هتل تخمین می زند ایستگاه مذکور گنجایش ۴۰۰ نفر را داشته باشد. برخی از ماژول های ایستگاه نیز به مشتریان خصوصی فروخته می شود و دولت ها و سازمان های علمی نیز می توانند برخی از ماژول ها را اجاره کنند.

فضای داخلی اتاق ها نیز از مواد طبیعی ساخته می شود. آلاتوره در این باره می گوید: پیشرفت در علوم مواد سبب می شود موادطبیعی که سبک باشند و پاکسازی آنها نیز راحت باشد، ساخته شوند و در ساخت فضاهای داخلی هتل جایگزین سنگ و چوب شوند زیرا در حال حاضر استفاده از این مواد در مدار زمین ممکن نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها