به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حجتالاسلام و المسلمین محمد محمدیگلپایگانی امروز در مراسم «تکریم و معارفه روسای پیشین و فعلی قوه قضائیه» پیام انتصاب رهبر معظم انقلاب را قرائت کرد.
وی همچنین حکم انتصاب حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معمظ انقلاب اسلامی به عنوان رئیس جدید قوه قضائیه را به آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی اعطا کرد.
برخی از مقامات حاضر در این مراسم عباتند از:
آیتالله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری
آیتالله صادق آملیلاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی عضو مجلس خبرگان رهبری
حجتالاسلام و المسلمین محمد محمدیگلپایگانی رئیس دفر مقام معظم رهبری
حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنیاژهای معاون اول قوه قضائیه
حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر ناطقنوری رئیس پیشین مجلس
حجتالاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحیمقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام
سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
محمدعلی جعفری فرمانده کل قوا
حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی
حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور
متن حکم انتصاب رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب مستطاب حجةالاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دهه پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوه قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزه ای مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوه قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضایی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش می کنم.
نخست آنکه برای همه فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همه فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضایی ملاحظه این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیتالله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت