به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، اسماعیل نجار در شورای هماهنگی مدیریت بحران خراسان جنوبی گفت: سازمان مدیریت بحران در زمان بحران متولی مباحث بهداشت و درمان نیست، بلکه این وظیفه بر عهده وزارت بهداشت است و طبق تجربه من در بحرانهای متفاوت، حتی بحران جنگ اسکان اضطراری جواب نمیدهد و بهترین کار رفتن به کنار منزل است.
وی افزود: باید از بخش خصوصی برای آبرسانی به روستاها استفاده کنیم، چون بیش از ۸۰ درصد روستاها در کشور با تانکر آبرسانی میشود و با بارندگیهای اخیر ۲۰۰ سد در کشور پر آب و سرریز شده است.
رئیس مدیریت بحران کشور گفت: مجلس اجازه داده تا پنج درصد اعتبارات کشور را به دولت به صورت عمومی برداشت کند و سه درصد اعتبارات پیشگیری و دو درصد در ارتباط با مقابله است.
نجار بیان داشت: تمامی دستگاههای اجرایی از صدر تا ذیل در زمان مدیریت بحران وظیفه دارند و در بحث اعتبارات دولت مشکل دارد و نمیتواند نیاز همه بخشها را تامین کند.
رئیس ستاد مدیریت بحران کشور با بیان اینکه بیمارستانهای صحرایی نیازمند تجهیزات کادر درمانیاند، افزود: ۱۵ بیمارستان صحرایی خریداری شده که برای خرید هر چادر بیمارستانی نیازمند ۱۵ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
در این نشست مدیرکل راهداری حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز گفت: یکی از چالشهای خراسان جنوبی وجود تعداد زیاد آبنماست و جزو پتانسیلهای خطر در طول راههای استان است.
شهامت با بیان اینکه در خراسان جنوبی تاکنون پروژههایی با هدف پیشگیری از حوادث و سیلاب انجام شده و با این رویکرد اطلاع رسانی انجام میشود افزود: ۲۸ راهدارخانه در استان وجود دارد.
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی دارای دو کریدور شمالی و جنوبی است و طبس به سامانه مرکز راههای استان مجهز شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد