به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده در مراسم تشریح و تحلیل دستاوردهای نیروی هوایی ارتش که روز سه شنبه در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد، به بیان نقش موثر نیروی هوایی ارتش در پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: در طول مبارزه با رژیم طاغوت بدنه انقلابی نیروی هوایی شکل گرفت و دوشادوش مردم در همه صحنه ها حضور یافتند.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب، دشمن تاب استقلال ملت ایران را نداشت و از همان ابتدا مزاحمت هایی برای ما ایجاد کرد و آمریکایی ها و دست نشانده های آن ها در منطقه چندین بار به حریم هوایی ما تجاوز کردند و قصد داشتند این انقلاب نوپا را زمین گیر کنند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: بعد از این اتفاقات، صدام که اوضاع را به هم ریخته تصور می کرد، قصد داشت سه روزه خوزستان و یک هفته ای تهران را فتح کند ولی بسیاری از محاسبات ما را درک نکرده بود همچنان که الان نیز دشمنان ما بسیاری از محاسبات از جمله نقش رهبری، ویژگی های نیروهای مسلح و ملت ایران را درک نکرده اند.
وی یادآور شد: در چنین شرایطی بعد از حمله عراق به ایران، نیروی هوایی با حمله گسترده به رژیم بعثی عراق در همان ساعات ابتدایی جنگ توانست اقتصاد عراق را مختل و نیروی هوایی آن را زمین گیر کند و این خود تمامی افکار و تصورات صدام را تغییر داد.
نصیرزاده در ادامه به اقتدار ایران اسلامی در جهان اشاره کرد و افزود: امروزه تنها کشوری که مقتدرانه در زمینه های مختلف در برابر آمریکا ایستاده و کلیه راهبردهای مکاتب غیرالهی را به چالش کشیده، انقلاب اسلامی ایران است.
وی تاکید کرد: ما با همراهی سایر نیروهای مسلح هرگونه تهدیدی را به شدیدترین نحو ممکن پاسخ خواهیم داد و دشمن را از هر حرکت نابخردانه پشیمان خواهیم کرد و نخواهیم گذاشت به امنیت کشور خدشه ای وارد شود.
در ابتدای این مراسم امیر سرتیپ دوم حسین ولیوند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به دلاوری های نیروی هوایی در جنگ تحمیلی اشاره و در ادامه روند آموزشی دانشجویان را تشریح کرد.
وی بیان کرد: تجربیات علمی که دانشجویان در دوره دافوس به دست می آورند قطعا می تواند در نیروهای مختلف خصوصا نیروی هوایی موثر باشد و بر اقتدار این نیرو بیافزاید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت