حجت الاسلام و المسلمین علی سرلک به جام‌جم آنلاین گفت:

دسیسه‌های انگلیسی در فضای مجازی

سخنران و کارشناس علوم دینی- قرآنی درباره انتشار پوستری که در فضای مجازی دست به دست می‌شد، گفت: یکی از ترفندها همان چیزی است که این پوستر در فضای مجازی مدعی شده که به نظر من درست است. یک جریانی است، جریان بهایی‌ها که محمدعلی باب بزرگ‌تر آنهاست و برای به‌حاشیه بردن جریان امامت و ولایت، تحت دسیسه‌های انگلیسی شکل گرفتند.
کد خبر: ۱۱۶۵۵۰۱
دسیسه‌های انگلیسی در فضای مجازی

حجت الاسلام و المسلمین علی سرلک در گفت‌و‌گو با جام‌جم آنلاین با بیان اینکه این پوستر نشان داده است در سال گذشته هیئتی برگزار شده اما امسال همان جا بنری زده‌ و گفته‌اند که می‌خواهیم هزینه‌ها را صرف بازسازی منطقه محرومی کنیم، گفت: بالاخره در بحث تحلیل فلسفه تاریخ با نگاه توحیدی، دو جریان در عالم در حال تنازع و ستیز هستند.

این سخنران و کارشناس علوم دینی- قرآنی ادامه داد: از اول تاریخ تا آخر تاریخ جریان حق وجریان باطل همواره وجود داشته و خواهد داشت. نماینده جریان حق انبیا و اولیا هستند و جریان باطل هم شیطان و به تعبیر قرآن مجید قبیله شیطان و اطرافیان آن هستند.

سرلک تاکید کرد: جلوه جریان حق در نصرت امام و نصرت ولی خدا است و ماجرای محرم و عزاداری محرم هم به‌واقع فناوری نصرت ولی خدا است. یعنی معرکه‌ای است که انسان‌هایی که در این فضای عزاداری وارد می‌شوند، قاعدتا از دل همین‌ها کسانی پیدا می‌شوند که ولی خدا و امام حسین (ع) و امام زمان (عج) را نصرت کنند.

وی تاکید کرد: نمونه روشن آن مدافعان حرمی هستند که می‌روند و شهید می‌شوند و همگیشان بدون استثنا هیئتی و سینه‌زن هستند. اگر دستگاه اباعبدالله(ع) جایی است برای پرورش نیروهایی که می‌توانند نصرت کنند، جریان ابلیس هم با همه توانش می‌خواهد که این خیمه و خورشید را کم‌فروغ و آن را خاموش کند و این بیرق را پایین بکشد.

این کارشناس با بیان اینکه کسانی با شبهات گوناگون و ترفند‌های پیچیده و پیشرفته کاری می‌کنند که افراد نسبت به عزای امام حسین(ع) بی‌اعتماد شوند و یا اولویت چندمشان قرار گیرد، افزود: یکی از ترفندها همان چیزی است که این پوستر در فضای مجازی مدعی شده که به نظر من درست است. یک جریانی است، جریان بهایی‌ها که محمدعلی باب بزرگ‌تر آنهاست و برای به‌حاشیه بردن جریان امامت و ولایت، تحت دسیسه‌های انگلیسی شکل گرفتند.

سرلک تاکید کرد: در زمان ما نیز با روش‌های جدید و متفاوت می‌خواهند همین کار را انجام دهند. هیچ بعید نیست یک‌سال هیئت بزنند و اعتباری پیدا کنند و درون جلسه‌هایشان این حرف‌ها را منتشر کنند، سال بعد نیز آن هیئت را تعطیل کرده و بگویند می‌خواهیم به فلان‌جا کمک کنیم تا بقیه هیئت‌‌دارها نیز به این فکر بیفتند.

وی ادامه داد: اکثر این حسینیه‌ها پول جمع کرده و به فقرا رسیدگی می‌کنند. در حال حاضر برخی از حسینیه‌ها و تکایا، اصطلاحا مجموعه‌های معین مناطق محروم هستند و به حاشیه‌نشین‌ها می‌پردازند، جهیزیه عروس درست می‌کنند، به مریض‌ها کمک می‌کنند. این‌ها می‌خواهند هیئت تعطیل شود؟ خب اگر هیئت تعطیل شود، آن اتفاقات هم تعطیل خواهد شد.

این کارشناس تاکید کرد: شواهد، هویت بهائیت است. ماهیت بهائیت برای همین کار است و اساسا ترفندهای گوناگونی دارند، بهائیت اساسا بر پایه تضعیف جریان امامت و ولایت بناگذاری شده است. کجا را بهتر از عزاداری امام حسین بزند؟ این نه‌تنها بعید نیست، بلکه نگران بودم که این پست را که می‌گذارم، بعضی از اذهان شیطانی همین مساله به ذهنشان خطور کند و این کار را انجام دهند، زیرا ترفند موثری است که فردی خود را مدعی عزاداری و امام حسین (ع) قرار دهد، و سال بعد این مسیر را منحرف کند. این ترفند، ترفندی موثر و کارگر است.

سرلک درباره شواهد این جریان با فرض بهایی بودن و تایید آن از سوی نهادهای امنیتی ادامه داد: تایید آن باید از نهادهای امنیتی پرسیده شود. چراکه ما تنها ظاهر هیئت را می‌بینیم. اما این‌که با چه نیتی و چه قرائنی وجود دارد، طبیعتا کشف آن قرائن به عهده کسانی است که تخصص، تسلط و اشراف اطلاعاتی دارند.

وی با اشاره به بستن هیاتها با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی، تاکید کرد: اگر بستن هیات‌ها به بهانه فشار اقتصادی هم باشد، هدف درستی نیست. اگر کسی بخواهد به خیریه‌ها کمک کند باید هیئت‌ها را تقویت کند. شما الآن ببینید در شهر اصفهان، هیئت‌های زیادی وجود دارد.. یعنی بیش‌ترین مراسم عزاداری طبق آمار برای امام حسین(ع) در شهر اصفهان است. و جالب این است که بدانید بیش‌ترین خیریه‌های کشور هم باز در شهر اصفهان است و با آن رابطه مستقیمی دارند.

این کارشناس با اشاره به پوستر قرار داده شده در این پست، گفت: این پوستر را در فضای مجازی دیدم و طراحی آن کار من نیست. اما تایید کردم که جریان ابلیس این کار را می‌کند. حتما گوشه و کنار کسانی هستند که به دلیل مشکلات اقتصادی مثل سال‌های گذشته نتوانند فعالیت کنند، اما جزء معجزات دستگاه امام حسین(ع) این است که اگر کسانی انجام ندهند، افراد دیگری حتما انجام می‌دهند. نشان به آن نشانی که مثلا پیاده‌روی اربعین امام حسین(ع) که راه افتاده، با این‌که مشکلات اقتصادی هم بیش‌تر شده، هر سال جمعیت و تعداد هیات‌ها بیش‌تر می‌شود.

سرلک تاکید کرد: نکته مهم این است که در طول تاریخ مقابله با اباعبدالله(ع) چه با خود ایشان و چه با دستگاه عزاداری سید‌الشهدا (ع)، با انواع و اقسام شکل‌ها و انگیزه‌ها شکل گرفته است، مخصوصا در زمان ما با شبهاتی که در فضای مجازی و غیرمجازی منتشر می‌شود، انواع مقابله‌ها است. اما بدون تردید، این مقابله‌ها همان‌طور که با امام حسین (ع) به نتیجه نرسید، اگرچه امام حسین را کشتند، اما راه اباعبدالله روز‌به‌روز پرفروغ‌تر شد و این مقابله‌ها ان شاء الله به جایی نخواهد رسید. اما معنایش این نیست که هوشیار نباشیم و به موقع و به اندازه و دقیق پاسخ ندهیم.

وی با بیان اینکه خدمت به عزای امام حسین (ع) فقط مالی نیست، گفت: همین‌که فرد شرکت کند و همین‌که کفش جفت کند، جارو بزند، اگر می‌تواند پولی هم کمک کند، به خیریه یا به غیر ازخیریه کافی است و مهم این است که کاری کنیم تا عزای امام حسین (ع) با شور و شعور، با عرفان و حماسه پررونق‌تر شود. اصلش این است که این جلسات گرم، پرفروغ، ان شاء ‌الله با نشاط بالای معنوی انجام شود.

این کارشناس با اشاره به مشکلات مالی برخی هیات‌ها، تاکید کرد: نیازی نیست که حتما خرج شام و ناهار بدهند، با چایی و خرما نیز می‌شود، در روایت داریم که رسول اکرم (ص) به خیر و برکت ماه رمضان اشاره کردند و گفتند که هر کس برای یک نفر روزه‌دار افطار تهیه کند، چنین و چنان ثواب خواهد داشت. بعضی از اصحاب گفتند که ما پول نداریم. ایشان فرمودند: یک خرما. مهم کیفیت انگیزه است. یعنی این‌جور نیست که ما باید هیئت برگزار کنیم و حتما باید شام بدهیم، خیر، یک چای ساده، حتی اگر چای هم نباشد، آب بدهیم.

سرلک با بیان اینکه در زبان طلبگی تعبیری داریم که «هر چیزی که همه‌اش را نمی‌توانی به دست بیاوری، همه‌اش را هم از دست نده»، افزود: هیئتی در سال های گذشته هر شب شام داشته است، نیاز نیست هرشب شام بدهد، همان جلسه را برگزار کند، جمعیت کم‌تر می‌آید. عیبی ندارد مهم این است که عزاداری تعطیل نشود.

نسترن نعمتی/جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها