
وی ادامه داد: در ابتدا قرار بود بخش گذشته قصه به صورت فلاشبکهای خردهریز لابهلای داستان ارائه شود، اما در نهایت، ساختار قصه تغییر کرد و تصمیم بر این شد که فصل گذشته به صورت فصلی جداگانه نوشته شود.
این نویسنده درباره این نوع ساختار توضیح داد: تکه شدن فلاشبکها حق مطلب را ادا نمیکرد، زیرا قرار بود در گذشته رازهایی افشا شود و از آنجا که مخاطب تلویزیون معمولا به صورت متمرکز سریال تماشا نمیکند و اگر این بخشها را به صورت پراکنده میدید، ممکن بود مسیر داستان را گم کند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم بخش گذشته که اطلاعات مهمی در آن وجود دارد را به صورت فصلی جداگانه بنویسیم.
محمدنژادیان اشاره کرد: البته ما خیلی ساده، به گذشته میرویم و برمیگردیم و ادامه زمان حال را میبینیم. فقط به این دلیل که بازیگرهایمان با فصل یک متفاوت هستند، تصمیم بر آن شد که به عنوان فصلی جداگانه ارائهاش کنیم. این موضوع برای مخاطب جوان ما که این سالها کلی سریال خارجی تماشا کرده و همه مدل در ساختار روایی دیده، چیز غریب و عجیبی نیست. حتی مخاطب سنتی تلویزیون ملی هم راحت جریان قصه را دنبال میکند و دستاندازی حس نمیکند.
این نویسنده درباره بازخوردهای مردمی توضیح داد: بازخوردهای شبکههای مجازی نشان میداد که مردم درگیر قصه شدهاند. در هر ژانری و از هر جنس قصهای، اگر خوب طراحی و نوشته شود میتواند مردم را جذب کند. معتقدم قصه جدیدی در دنیا برای تعریف کردن وجود ندارد و همه قصهها تکراری شدهاند، اما ... حتی کهنهترین قصهها را هم میشود جذاب و نو تعریف کرد و طوری به خورد مخاطب داد که لذت ببرد. این ترکیبی از هنر و مهندسی فیلمنامهنویس است و نیاز به دقت، زمان و همفکری دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد