مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران:

243 ساختمان پرخطر در حد پلاسکو/ مرگ در 5 ثانیه با اشتعال مواد پلیمری جدید

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه حداقل 243 ساختمان بسیار پرخطر در تهران وجود دارد، گفت: اگر ساختمان پلاسکو را به عنوان مقیاس خطر پذیری قرار دهیم، وضعیت ایمنی بخشی از این تعداد ساختمان در حد پلاسکو، برخی کمتر و برخی نیز حتی بیشتر است.
کد خبر: ۱۱۰۵۵۵۸
243 ساختمان پرخطر در حد پلاسکو/ مرگ در 5 ثانیه با اشتعال مواد پلیمری جدید
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری 125، مهدی داوری دولت آبادی اظهار کرد: هرچه حجم مواد قابل اشتعال، سرعت اشتعال پذیری و جمعیت حاضر در یک ساختمان بیشتر و راه های فرار مردم نامناسب تر از نظر مبحث سوم مقررات ملی باشد، خطر پذیری آن ساختمان نیز بیشتر خواهد بود.
وی افزود: بر اساس بازدیدهای کارشناسان سازمان آتش نشانی در سطوح مختلف از ساختمان هایی که امکان ورود به آن ها امکان پذیر بود، 243 ساختمان بسیار پرخطر، 3 هزار ساختمان پر خطر و بسیار پرخطر و 7 هزار ساختمان پرخطر در تهران شناسایی شده است.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تعداد ساختمان های فاقد تمهیدات ایمنی لازم در تهران بسیار زیاد است، تصریح کرد: در مورد تعداد ساختمان های نا ایمن شهر اعداد مختلفی وجود دارد اما اگر بخواهیم تمام فاکتورهای ایمنی را لحاظ کنیم، بیش از 90 درصد ساختمان های تهران ایمنی لازم را ندارند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های مهمی که به تازگی در ساختمان های تازه تاسیس لحاظ نمی شود، این است که به دلیل وجود تیرها و کابل های برق، درخت یا سازه هایی که به تازگی برای زیبایی در سر درب یا نمای ساختمان های مختلف به ویژه تجاری ساخته می شود، مانعی برای استقرار نردبان آتش نشانی است و هنگام آتش سوزی در آن ها عملا با وجود پنجره ها، دسترسی بالابرهای نجات وجود ندارد و ریسک خطر تلفات انسانی را به طور چشمگیری افزایش می دهد.
داوری ادامه داد: این بناها نیز جزء ساختمان های پرخطر هستند که اگر چه بیش از 5 یا 7 طبقه نیستند یا ممکن است از بار اشتعال کمتری برخوردار باشند، اما در صورت آتش سوزی دسترسی به طبقات از طریق نردبان آتش نشانی وجود ندارد.
مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نسبت به مواد پلیمری جدید نیز هشدار داد و تصریح کرد: برای تولید لوازم و مبلمان خانگی به منظور بالابردن استحکام در مقابل سایش معمولا از ترکیبات سیانید که از مشتقات سیانور است، استفاده می شود. این مواد در صورت اشتعال گازهای سمی و خطرناکی تولید می کنند که معمولا استنشاق آن در بیش از 5 ثانیه منجر به مرگ حتمی می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها