در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی برنامه، این نمایشگاه در بخش خصوصی از مردادماه ۱۳۷۱ توسط لیلی گلستان بنیانگذاری شده است. این رویداد از بدو تاسیس، ضمن ارائه آثار با کیفیت، دغدغه «اقتصاد هنر» را نیز داشت و توانست با معرفی خریداران تازه، رد پایی ماندگار از خود باقی بگذارد.
به گفته مدیر گالری گلستان، برای حضور در این دوره ٤٨٠ سیدی از سوی هنرمندان سراسر ایران به این گالری رسید که هریک چند اثر هنری را شامل میشد. در نهایت، آثار ٢٥٧ هنرمند پذیرفته شد که از هر هنرمند یک اثر روی دیوار میرود. به رسم این رویداد، هر کاری که فروش برود، از دیوار برداشته و کار دیگری از همان هنرمند جایگزین میشود.
گلستان تاکید کرد: این دوره «صد اثر، صد هنرمند» از نظر کیفیت آثار ارائهشده و قیمتهای مناسب، مورد توجه خریداران قرار خواهد گرفت. ضمن آنکه مانند همیشه دقت شده برای سلایق مختلف، آثاری متنوع روی دیوار رود.
«صد اثر، صد هنرمند» تا ٢٥ مردادماه هر روز از ٤ تا ٨ عصر برپاست و فقط روزهای پنجشنبه تعطیل خواهد بود.
گلستان در توضیح چگونگی شکلگیری این اتفاق هنری گفته است: چند سالی از آغاز به کار گالری میگذشت، هر تابستان با مسافرانی که از خارج از کشور برمیگشتند، مواجه بودم که برای تعطیلات به ایران میآمدند و میخواستند نقاشی بخرند، اما بهدلیل تعطیل بودن گالری، زنگ خانه من را میزدند. پس از مدتی با خودم فکر کردم من تمام تابستان در حال رفتوآمد به گالری هستم، چرا یک نمایشگاه تابستانه برگزار نکنم تا علاقهمندان، فضایی برای خریدن آثار هنری داشته باشند؟ سال ۱۳۷۱ بود که نخستین نمایشگاه «صد اثر، صد هنرمند» با دقیقا ۱۰۰ هنرمند برگزار شد. نمایشگاه با استقبال قابل توجهی مواجه شد و کارها که از همان سالها قیمت مناسبی داشتند به خوبی فروخته شدند. این موضوع من را تشویق کرد و دورههای بعدی «صد اثر، صد هنرمند» یکی پس از دیگری برگزار شد. هر دوره به تعداد هنرمندانی که دوست داشتند در نمایشگاه حضور داشته باشند، افزوده شد تا اینکه سال گذشته تعداد شرکتکنندگان به ۲۲۰ نفر و امسال به ٢٥٧ هنرمند رسیده است و از کف تا سقف گالری با اثر هنری فرش میشود.
نشانی گالری گلستان دروس، خیابان کماسایی، پلاک ۳۴ است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت