از سوی دادگاه آمریکایی

روند مصادره بنیاد علوی متوقف شد

دادگاه آمریکایی حکم غارت بنیاد علوی را صادر کرد

یک هیئت منصفه در نیویورک حکم داده که دولت آمریکا می تواند یک ساختمان اداری در منطقه منهتن این شهر را از یک بنیاد غیرانتفاعی که متهم به نقض تحریم های آمریکا علیه ایران است، توقیف نماید.
کد خبر: ۱۰۴۶۴۶۱
دادگاه آمریکایی حکم غارت بنیاد علوی را صادر کرد

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، هیئت منصفه یکی از دادگاه های فدرال منهتن اعلام کرد، بنیاد علوی، مالک بخش عمده ای از یک برج اداری در خیابان پنجم نیویورک، می دانسته که شریکش و مالک بخش کوچکی از این ساختمان، یعنی شرکت آسا، برای دولت ایران کار می کرده و در پنهان کردن این واقعیت نقش داشته است.

اعضای این هیئت منصفه آمریکایی گفتند، دولت اثبات کرده که این ملک در پولشویی نقش داشته است.

دولت آمریکا خواستار توقیف این برج 36 طبقه به نفع افرادی شده که در ارتباط با ادعاهای مربوط به حوادث بمبگذاری و سایر حملات، علیه دولت ایران از محاکم مختلف حکم خسارت گرفته اند. ارزش این برج به حدود یک میلیارد دلار می رسد.

جان کیم وکیل دولت آمریکا در منهتن گفت: «در این محکمه، راز ساختمان 650 خیابان پنجم برای همه افشا شد.»

جیمز برنارد، وکیل شاکیان گفت: «از سوی همه موکلانم اعلام می کنم که ما از این تصمیم بسیار خشنود هستیم و حکم امروز ابلاغ شده است.»

جان گلیسون، قاضی سابق فدرال و وکیل بنیاد علوی در این پرونده نیز گفت: «بنیاد علوی از حکم امروز و تصمیم دادگاه در پرونده های مرتبط ناامید شده و در حال بررسی گزینه های خود است.»

بنیاد علوی در سال 1973 با عنوان بنیاد پهلوی توسط محمدرضا شاه تاسیس شد. این بنیاد ماموریت خود را پیشبرد مطالعه فرهنگ ایرانی و اسلامی در آمریکا و همچنین تامین هزینه مدارس و کلینیک های رایگان معرفی کرده است. در سال 1989 بنیاد علوی وارد شراکت با بانک ملی ایران شد که بر اساس آن مالکیت این برج به طور مشترک به بنیاد علوی و این بانک دولتی ایرانی منتقل شد.

در این پرونده دادگاه به این مسئله رسیدگی کرد که آیا بعد از اعمال تحریم های آمریکا علیه ایران در سال 1995، بنیاد علوی می دانسته که شرکت آسا همچنان در مالکیت بانک ملی ایران است یا نه.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها