به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، مؤسس مایکروسافت که در کنفرانس امنیتی مونیخ سخن میگفت افزود: این در حالی است که ما آمادگی مقابله با آن را نداریم.
وی یادآور شد که 20 سال پیش که روی موضوع بهداشت و سلامت جهانی و اقدامات بشردوستانه تمرکز کرد هرگز فکر نمیکرد که روزی در یک کنفرانس بین المللی امنیتی درباره موضوعی که انسانها را درگیر خودکرده، صحبت کند.
به گفته وی مناطق جنگی سختترین وضعیت برای نابودی بیماریهای واگیردار را دارند که ابولا در سیرالئون و لیبریا و یا وبا در کنگو و شاخ افریقا نمونههایی از این وضعیت دشوار است که پیشتر دیدهایم.
به گفته بیل گیتس شیوع بیماریها در آینده از روی صفحهنمایش کامپیوتر شروع میشود و تروریستها با مهندسی ژنتیک یک نسخه مصنوعی از ویروس آبله درست میکنند و یا آنفلوآنزای کشنده و مسری را منتشر میکنند.
به همین خاطر اپیدمیولوژیست ها نسبت به مرگ 30 میلیون نفر در جهان براثر استنشاق باکتریهای کشنده در هوا هشدار داده و این چیزی است که تروریستها دنبال آن هستند.
بیل گیتس در پایان پیشنهاد داد تا ابداعات و اختراعات در بخش تولید واکسن افزایش یابد تا بتوان با بیوتروریسم مبارزه جدی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد