در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهرام سبحانی، رئیس هیاتمدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران: دراین نمایشگاه از صنوف وفعالان مختلف حضورداشتندو صنعت فولاد هم در آن شرکت کرده بود. رهبرانقلاب دستورات و توصیههایی درزمینه حضوربخش خصوصی در اقتصاد و رفع ناترازیها داشتند.
علیرضا غفوریفرد، دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته: این نمایشگاه یک سابقه پنج ساله دارد که با هدف معرفی ظرفیتهای بخش خصوصی تدوین شده و هر سال بخش خصوصی پررنگتر در آن شرکت میکند.
پیام باقری، نایبرئیس اتاق بازرگانی ایران: در این نمایشگاه توانمندیها و ظرفیتهای بخش خصوصی معرفی شد و رهبر انقلاب در رابطه با میدانداری بخش خصوصی در اقتصاد تاکیداتی داشتند و فرمودند دولت باید کاری کند تا گلایههای بخش خصوصی برطرف و بستر برای میدانداری این بخش فراهم شود.
داوود مددی، رئیس هیاتمدیره انجمن انرژیهای تجدیدپذیر: رهبر معظم انقلاب در یک دهه اخیر سالها را با مسائل اقتصادی نامگذاری کردهاند و روز گذشته نیز در بازدید از نمایشگاه در مورد تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد ایران تاکید داشتند.
سیدمحسن میرصدری، رئیس کمیسیون دانشبنیان اتاق بازرگانی: در نمایشگاهی که روز گذشته برگزار شد ما در غرفه رشد ۸ درصدی اقتصاد حضور داشتیم. سال گذشته پس از برگزاری نمایشگاه توانمندیهای ایران، کارگروهی بهمنظور حرکت در مسیر جهش تولید با مشارکت مردم تشکیل شد.
احمد مهدویابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی: نمایشگاهی که دیروز در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد با اینکه فضا بسیار کم بود اما محتوا و کیفیت بسیار بالایی داشت و رهبر معظم انقلاب وقت میگذارند و غرفه به غرفه بازدید میکنند.
ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت گلگهر سیرجان: وقتی شخص اول کشور غرفهبهغرفه توانمندیها و مشکلات بخش تولید و اقتصاد کشور را از نزدیک جویا میشوند، نشان میدهد راهبرد نظام اسلامی توسعه اقتصادی است.
عباس محسنینیکوگفتار، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران: اینکه حضرت آقا مستقیم به صحبت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی گوش میدهند برای ما بسیار ارزشمند است.
صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران: یکی ازموضوعاتمهمی که مقام معظمرهبری به آن اشاره کردند،استفاده از ظرفیتهای ملی و بینالمللی اتاق بازرگانی و گسترش ارتباط اتاقهای بازرگانی ایران و اتاقهای بازرگانی کشورهای دیگر بهویژه کشورهای همسایه وکشورهای منطقه بود.
امسال پنجمین سال برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بخش خصوصی باعنوان«پیشگامان پیشرفت»است که برنامههای بخش خصوصی برای اداره اقتصاد کشور در محضر رهبر معظم انقلاب ارائه شد.
بحرانهای اقتصادی در دنیای امروز بهدلیل پیچیدگیهای فزاینده و تغییرات سریع در متغیرهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، به چالشهای بزرگی برای دولتها، کسبوکارها و سرمایهگذاران تبدیل شده است. این بحرانها میتوانند پیامدهای شدیدی برای ثبات اقتصادی و مالی کشورها و بازارهای جهانی داشته باشند.
دلالان یکی از مشکلات بخش کشاورزی هستند و معضل دیگر اینجاست که نظام داده و اطلاعات در بخش کشاورزی نداریم. متاسفانه دولتهای مختلف عزم جدی برای شفافشدن این دادهها نداشتند و اگر این اتفاق رخ دهد بخشی از مشکل حل خواهد شد.
رئیسجمهور کشورمان به دعوت همتای خود به مسکو، پایتخت روسیه سفر کرد که ابعاد اصلی این سفر اقتصادی است. این سفر با محوریت سیاسی انجام شده اما حضور مقامات اقتصادی در این سفر، بیانگر اهمیت این بخش است.
اقدام بانک مرکزی برای ایجاد بازار ارز تجاری (توافقی) مثبت ارزیابی میشود، زیرا هر میزان که به سمت تک نرخی شدن ارز حرکت کنیم و اجازه دهیم نرخ مطابق با شرایط اقتصادی تعیین شود، در جهت رشد اقتصادی کشور کمک کننده خواهد بود.
بحران مسکن درایران طی سالهای اخیر به یکی از مشکلات اساسی اقتصادی تبدیل شده است. با وجود تصویب قانون جهش تولید مسکن که هدف آن تأمین مسکن مناسب برای اقشار مختلف جامعه بوده، اجرایینشدن این قانون بهطور کامل وهمچنین عدم هماهنگی میان دستگاههای مختلف،مانع اصلی درحل مشکل کمبودمسکن درکشور است.
یکی ازاصلیترین راهکارهای موثر و موقت،افزایش فرهنگ صرفهجویی در مصرف انرژی است. دولت و مجلس باید با اطلاعرسانی و تشویق مردم به کاهش مصرف در ساعات اوج، نقش کلیدی در مدیریت مصرف انرژی ایفا کنند.
این روزها همه نگاهها به سمت بازار سهام جلب شده و روزانه شاهد ثبت رکوردهای خیرهکننده شاخص کل بورس هستیم؛ بااینحال این روزها همه در حال ارائه تحلیل و چشمانداز مثبت از بازار هستند و کمتر به ریسکهای موجود پرداخته میشود.
حذف چهار صفر از پول ملی، به معنی کاهش ارزش اسمی واحد پول کشور از طریق حذف صفرهای اضافی است. این اقدام معمولا در کشورهایی که دچار تورم بالا و کاهش ارزش پول ملی شدهاند انجام میشود تا از فشار روانی بر مردم کاسته شده و کارایی اقتصادی بهبود یابد.
در شرایط کنونی، رمزارز بهعنوان یک ابزار مالی نوین و کارآمد در سیاستهای اقتصادی کشور بهویژه در مواجهه با تحریمها مطرح است.
ایران و عراق شرکای تجاری دیرینه هستند و اخیرا هدفگذاری تجارت ۲۰ میلیارددلاری درنظر گرفته شده است. بررسی تجارت دو کشور در طول سه سال گذشته بهدلیل تغییر راهبرد تجارت و توجه به همسایگان روند صعودی داشت. دردولت سیزدهم اولویت تجارت، کشورهای همسایه بودند و این رویه هماکنون نیز ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت