اختصاصی جام جم آنلاین / گزارش تصویری

سفر به جهنم جهاریا + عکس

در ایالت جهارخند در شمال شرق هند معادن روباز زغال سنگ جای جنگل ها را گرفته اند. اینجا یک جهنم واقعی زمینی است که صدها هزار نفر در آن زندگی می کنند؛ نه شاید به کار بردن واژه جان کندن مناسب تر از زندگی کردن باشد.
کد خبر: ۹۶۵۴۲۰
سفر به جهنم جهاریا + عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لوموند، والری لئونارد عکاس زن حرفه ای فرانسوی - آمریکایی تاکنون برنده جوایز زیادی در رشته عکاسی و فتو ژورنالیسم شده است. از بیش از 80 سال پیش آتش زیرزمینی بسیار گسترده ای در بخشی از ایالت جهارخند در شمال شرق هند شعله ور است که گاز های سمی و سرطان زا در حجم زیادی از آن متصاعد می شود. بیش از 700 هزار نفر روی این آتشفشان که در زیر شهر جهاریا در حال گسترش است ، زندگی و کار می کنند. والری لئونارد مدت زمانی در زندگی روزمره آنها در این جهنم زمینی شریک شد.

رهاورد او از این سفر منحصربفرد مجموعه عکسی فوق العاده است که تعدادی از آنها را برای این گزارش انتخاب کرده ایم.

1- جهاریا به عنوان یک منطقه خطرناک ثبت شده است. به ساکنان آن توصیه شده محل را ترک کنند اما آنها بیش از اندازه فقیر هستند که بتوانند به جای دیگر بروند. آنها باید در همین جهنم باقی بمانند.

2 - ساعت 6 صبح است. آرپیتا موهای مادرش را برای یافتن شپش ها و کشتن آنها جستجو می کند. مادر و دختر برای دقایقی به خود استراحت داده اند قبل از اینکه دوباره جمع آوری غیر قانونی زغال سنگ را برای فروش در بازار از سر بگیرند.

3 - اغلب این بخت برگشتگان از عفونت های ریوی و پوستی ناشی از غبار زغال سنگ رنج می برند. امید به زندگی در جهنم جهاریا از 50 سال فراتر نمی رود.

4 - پاتیدیو و دختر کوچکش. با اینکه چهره و پوست بدن ها آنها به رنگ زغال درآمده است اما والری لئونارد این مردم را به خاطر شجاعت و سرسختی شان در تحمل مشقات تحسین می کند.

5 - دختر بچه ای با نگاهی غمگین. او از دو یا سه سال دیگر ناگزیر است برای کمک به والدینش مانند آنها زغال سنگ غیر قانونی جمع کند.

6 - کارگران شرکت های معدنی زغال سنگ روزانه 67 روپیه معادل 90 سانتیم یورو مزد می گیرند که در ازای آن باید قطعات بزرگ زغال سنگ را خرد کرده، با دست جمع و بار کامیون ها کنند.

7 - افرادی که کارگر شرکت های معدنی نیستند ناگزیرند برای گذران زندگی زغال سنگ بدزدند. بین ساعت 4 تا 8 صبح آنها اغلب به همراه فرزندانشان قطعات زغال را به طور غیرقانونی جمع می کنند.

8 - همه کارها با دست انجام می شود. آنها چاره ای ندارند وگرنه خود و خانواده شان غذایی برای خوردن نخواهند داشت.

9 - کارگر پس از خالی کردن سبدهای سنگینش که حاوی زغال سنگ بودند در یک کامیون برای لحظه ای کوتاه در کنار آن استراحت می کند.

10 - افرادی که به طور غیر قانونی قطعات زغال را جمع می کنند سپس پیاده عازم بازار سیاه دهانباد می شوند که برای رسیدن به آنجا باید بیش از دو ساعت پیاده روی کرد. آنها در ازای هر 100 کیلوگرم زغال سنگ 200 روپیه معادل 2 یورو و 68 سانتیم دریافت می کنند.

11 - ساعت 8 صبح است. دو مرد کیسه های زغال سنگ جمع آوری شده را بار دوچرخه کرده و به دهانباد رسیده اند. این مقدار زغال سنگ توسط آنها و اعضای چند خانواده جمع شده است.

12 - چهره پوشیده از گرد زغال سنگ یک پسر نوجوان در جهاریا.

13 - زنان باید برای تامین معاش پا به پای شوهران، پدران و پسرانشان زغال جمع کنند.

14 - منظره آخر الزمانی از جهنمی که مردم جهاریا زندگی شان را در آنجا سپری می کنند. بیش از 700 هزار زن و مرد و کودک در حلبی آبادهایی سکونت دارند که دود های سمی و سرطان زا ناشی از آتش زیرزمینی آنها را احاطه کرده است.

15 - والری لئونارد عکاس زن حرفه ای و بشر دوست مدت چندین هفته در زندگی روزمره بخت برگشتگان جهنم جهاریا شریک شد.


بهرام افتخاری / جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
سیما
-
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
جام جم با تشكر از این گزارش كه ضمن نشان دادن زندگی این بینوایان واقعیت زندگی دشوار را به بعضی آدم های نازك نارنجی نمایان كرد.
سعید
-
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
وقتی این خانم رو با این تیپ میبینی با این ژن زیبا و قوی و اون هندیها رو با اون شكل وشمایل یك چیز به ذهن انسان میرسه سرنوشت نوشته شده ساخته دست بشر نیست تلاش بیخودیست
123
-
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
دقیقا با شما موافقم و خوشا به سعادت اون كسی كه سرنوشتتشو خوب نوشته خدا جون .

نیازمندی ها