
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حالا بعد از گذشت 28 سال از پایان جنگ سوال این است که چطور میتوان فرهنگ جبهه را احیا کرد و در کالبد جامعه دمید. فرهنگ غالب در جبههها در مسائل اقتصادی، اقتصاد مقاومتی بود به طوری که قناعت، صرفهجویی و درست مصرف کردن یک اصل پذیرفته شده بود چه درسفرههای غذا و چه هنگام استفاده از مهمات و تجهیزات.
ولایتپذیری نیز جزئی از این فرهنگ بود طوری که اگر از رزمندهها یا فرماندهان علت حضورشان را درجبهه سوال میکردید میشنیدید که به فرمان امام و رهبر خود روی به دفاع آوردهاند و به خاطر همان فرهنگ قناعت و استفاده حداکثری از داشتهها، همه با چنگ و دندان تلاش میکردند. در واقع احساس تکلیف نسبت به وظایف محوله یکی دیگر از ویژگیهای فرهنگ جبهه بود که جامعه امروز نیز به آن نیاز مبرم دارد.
دفاع مقدس و فرهنگ برآمده از آن در بعد اجتماعی نیز میتواند سرلوحه زندگی امروزمان باشد به این معنا که ازدواجها و زندگیهای ساده در دوران دفاع مقدس یک فرهنگ بود، جالب اینکه این زندگیهای ساده که سریع و بیتکلف انجام میشد، دوام نیز داشت و ازدواجهای موفقی بود. جامعه امروز ما میتواند از فرهنگ دفاع مقدس این درس را نیز بیاموزد و خانوادهها با رجوع به فرهنگ رزمندهها و الگوگیری از فرهنگ جبهه در پی تحکیم زندگیهای مشترک باشند.
اینها وظیفهای است که به عهده همه ما قرار دارد و اگر هرکدام ازما بار مسئولیت را از دوش خویش برداریم نهتنها از فرهنگ دفاع مقدس دور ماندهایم بلکه مانع توسعه این فرهنگ و انتقال آن به نسلهای بعدی شدهایم.
سردار دکتر داوود غیاثیراد - معاون فرهنگی هیات رزمندگان غرب و شمالغرب کشور
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد