سید حسن قاضیزاده هاشمی در حاشیه بازدید از مرکز شیمی درمانی سرپایی بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) گفت: کشور اکنون دچار کمبود مراکز شیمی درمانی است.
وی ادامه داد: البته وضعیت نسبت به گذشته بسیار بهتر شده و قابل مقایسه با آن نیست همچنین معاونت درمان نیز حداقل 200 مرکز درمان سرطان را در دست اقدام دارد که امیدواریم تا آخر سال چند نمونه آن به بهرهبرداری برسد.
هاشمی با بیان اینکه در موضوع سرطان، مهم دارو است، گفت: از ابتدای دولت حمایتهای قابل توجهی از موضوع دارو شد تا بیماران سرطانی بتوانند با پرداخت 3 تا 6 درصد هزینهها، دارو را تامین کنند اما هنوز هستند عدهای که نیاز به کمک دارند.
وزیر بهداشت با اشاره به نیاز به حضور خیرین در این زمینه گفت: امیدواریم بتوانیم در آینده با کمک خیرین و همچنین جایگزین کردن بخشی از یارانهها مشکلات را برطرف کنیم.
وی در مورد همکاری وزارت دفاع با وزارت بهداشت در ساخت مراکز درمان سرطان گفت: ساخت و ساز نیاز به حمایت مالی دارد و خوشبختانه یکی از شرکتهای زیرمجموعه وزارت دفاع تقبل کرده تا 1000 میلیارد تومان را در 4 استان به ساخت مراکز درمان سرطان اختصاص دهد.
به گزارش فارس، وی افزود: هزینه پروژهها در مرکز استان 500 میلیارد تومان و در شهرستانها 50 میلیارد تومان است که این شرکت تقبل کرده آنها را بپردازد.
وزیر بهداشت در مورد مراسم کلنگزنی مرکز جامع درمان سرطان حضرت رسول که با حضور محمد دهقان وزیر دفاع برگزار شد، گفت: این مرکز در 3 سطح که سطح اول مخصوص شیمیدرمانی به صورت سرپایی است و سطح دوم که مخصوص رادیوتراپی و بستری است افتتاح میشود.
هاشمی ادامه داد: در سطح سوم نیز دستگاه پیشرفته مانند پت اسکن و رادیو سرجرینگ و همچنین انواع MRIهای پیشرفته قرار خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد