محمد باقر نوبخت در حاشیه دومین کنفرانس توسعه و عدالت آموزشی با اعلام توضیحات بیشتر ادامه داد: بیش از یک میلیون و 200 هزار بازنشسته داریم که زیر یک میلیون تومان در ماه حقوق میگیرند. این هم یک اولویت برای ماست. امیدواریم بعد از رونمایی از بودجه 1395، علیرغم تنگناها که وجود دارد خبرهای خوشی برای این اقشار و همچنین توسعه عدالت آموزشی بشنوید.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در بودجه 1395 مورد توجه قرار گرفته است، گفت: از سال 1392 تاکنون اعتبارات آموزش و پرورش بیشترین رشد را داشته و دو برابر شده است هرچند هنوز کافی نیست. این بودجه باید میان استانهای مختلف که استعداد بیشتری برای پذیرش این اعتبارات دارند توزیع شود. برای نخستین بار در بودجه 1395 ردیف ویژهای برای توسعه عدالت آموزشی در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه قرار شده بود دو درصد از سرجمع اعتبارات برای توازن بخشی بودجهها در استانها هزینه شود گفت: این میزان به سه درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، نوبخت در پاسخ به پرسش دیگری درباره چگونگی کمک سازمانهای مردم نهاد به ارتقای عدالت آموزشی گفت: بدون تردید انداختن همه بار این امر به دوش دولت غیر واقع بینانه است. دولت بخشی از امکانات را در اختیار دارد و بخشی نیز در اختیار مردم است. بنابراین با یک هماهنگی و تشریک مساعی با دولت میتوان نسبت به ارتقای شاخصهای عدالت آموزشی کمک کرد.
نوبخت ادامه داد: اگر بتوانیم با وجود محدودیت منابع از امکانات بخش دولتی استفاده کنیم گامهای خوبی برداشتهایم البته خرید خدمات آموزشی به این ترتیب است که دانش آموزان همچنان رایگان درس بخوانند ولی دولت موظف نباشد صرفا این پولها را به مدارس دولتی بدهد بلکه باید سرانه را در اختیار مدارس غیردولتی قرار دهد تا دانش آموزان بتوانند در مدارس غیر دولتی رایگان درس بخوانند. باید رقابتی وجود داشته باشد و این نوع مناسبی از تشریک مساعی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: