به گزارش جام جم آنلاین ، علی باقرزاده در گفتوگو با فارس در خصوص تعداد بیسوادان کشور گفت: ما اکنون نزدیک به یک میلیون و 300 هزار نفر تا یک میلیون و 400 هزار نفر فرد بیسواد در گروه 10 تا 49 سال داریم که در سرشماری اعلام کرده بودند، بیسوادند که امیدواریم در طول برنامه ششم آموزش ببینند، مشروط بر اینکه فرد بیسواد دیگری شناسایی نشود.
وی تصریح کرد: در سرشماری سال 1390 سه میلیون و 456 هزار نفر در گروه سنی 10 تا 49 سال، خود را بیسواد اعلام کردند که ما توانستیم اطلاعات اسمی حدود 2 میلیون و 600 هزار نفر از اینها را به دست آوریم.
باقرزاده افزود: بر همین اساس برنامهریزیهای ما به سمت کسانی که مشخصاتی از قبیل آدرس و اطلاعات شناسایی داشتند معطوف شد که بخشی از اینها از اتباع خارجی بودند که در برنامه از پیش تعیین شده، قرار گرفتند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بخشی از این تعداد در فاصله سالهای 90 تا 94 با سواد شدند که حدود یک میلیون و 100 هزار نفر از آنها با اسم و مشخصات و آدرس برایشان گواهینامه قبولی صادر شده است و این آمار براساس حدس و گمان نیست.
وی افزود: بخشی از این افراد نیز که تعداد اندکی هستند با گواهی رسمی مراکز قانونی همچون سازمان بهزیستی آموزشناپذیر تشخیص داده شدند یعنی بهره هوشی کمتر از 65 یا 60 دارند و تربیتپذیرند ولی آموزشپذیر نیستند.
باقرزاده خاطرنشان کرد: عدهای از این افراد نیز در این فاصله فوت کرده بودند که از سیستم خارج شدند بنابراین تعداد باقی مانده عددی حدود 850 تا 900 هزار نفر است که به این افراد باید 500 هزار نفر هم که به ما مراجعه کردند و در نظام آموزشی هیچ سابقهای ندارند، اضافه کرد البته در پایگاه اطلاعاتی، این افراد به عنوان باسواد ثبت شدند ولی ما آنها را در زمره بیسوادان قرار دادیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت