یافته های این تحقیقات می تواند در ایجاد داروهای هدفمند برای درمان و مداوای قطعی بیماری های التهابی دستگاه گوارش که اغلب دارای علائمی چون درد شکم، اسهال، مدفوع خونی، تب و کاهش وزن هستند، عاملی کمک کننده و تسریع کننده محسوب شود.
به گزارش مهر ، قابل توجه است که این علائم اغلب با فعالیت های روزمره بیماران تداخل داشته و خطر افزایش مرگ را در آنها بالا می برد. علاوه بر موارد مطرح شده، این گروه از بیماران با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز روبرو هستند.
لازم به توضیح است که پژوهشگران این تیم تحقیقاتی، در مطالعات خود بر پروتئین مرتبط با سرطان معده که با نام علمی پروتئین تیروزین فسفاتاز SAP-۱ شناخته می شود، متمرکز شدند. آنها بر اساس آزمایش های انجام شده خود نشان دادند که حذف این پروتئین در مدل موش های آزمایشگاهی مبتلا به بیماری التهابی روده منجر به افزایش و شدت قابل توجه التهاب روده در آنها شده است. بنابراین این مساله نشان می دهد که پروتئین تیروزین فسفاتاز SAP-۱ نقشی محافظتی در برابر کولیت ایفا می کند.
پروفسور «ماتوزاکی تاکاشی»، از استادان دانشگاه کوبه ژاپن، در رابطه با پروتئین فوق الذکر می گوید: «از زمان کشف پروتئین تیروزین فسفاتاز SAP-۱ در سال ۱۹۹۴ میلادی که در دانشگاه کوبه رخ داده است، ما عمده عملکردهای آن را با تلاش ها و همکاری های محققان و پژوهشگران بسیاری روشن ساختیم.»
پروفسور تاکاشی در ادامه سخنان خود افزود: «هدف تحقیقات آینده ما ایجاد داروهای جدید برای بیماری التهابی روده است که نیازمند درک بهتر عملکردها و اثرات پروتئین تیروزین فسفاتاز SAP-۱ است.»