به گزارش جام جم آنلاین پزشکان می گویند جدا کردن تاتیانا و کریستا ناممکن است و آنها باید تا پایان عمر چسبیده باقی بمانند چرا که در بخشی از مغز و جمجمه با هم مشترک اند و بنابر این تنها نسخه ای که برای شان پیچیده اند این است که مهارت های لازم برای زندگی به هم چسبیده را با سرهای کج و زاویه نگاهی مورب یاد بگیرند.
دو قلوهای به هم چسبیده توی دنیا کم نیستند و اگر یادتان باشد در ایران هم مشهورترین نمونه اش لاله و لادن بودند که جراحی برای جدا شدن شان موفقیت آمیز نبود و باعث شد آنها دیگر در کنار ما نباشند اما لاله و لادن از نظر مغزی تا حد زیادی تفکیک شده بودند و به همین علت به جدا شدن امید داشتند و در حالی که علت شهرت تاتیانا و کریستا همان بخش هایی از مغزشان است که با هم در آن اشتراک دارند و واکنش های جسمی شان را از برخی جهات یکی کرده و باعث حیرت پزشکان شده است.
جالب است که دخترها در مواقع لازم می توانند مستقل هم عمل می کنند برای نمونه با آن که اگر یکی از بچه ها را قلقلک بدهید آن دیگری هم به خنده می افتد اما هرکدام می توانند جداگانه دست یا پای شان را حرکت دهند و در عین حال اگر یکی از قل ها تمرکز کند، می تواند دست یا پای دیگری را هم کنترل کند!
دو قلوها و والدین شان حالا در شهر ورنون ایالت بریتیش کلمبیای آمریکا زندگی می کنند و دو خواهر و یک برادر دیگر نیز دارند که کاملا سالم هستند. فلیشیا، مادر دوقلوها، به روزنامه دیلی میل گفته است زمانی که آنها را آبستن بوده پزشکان پیشنهاد کرده اند سقط شان کند اما او نپذیرفته است چون اعتقاد دارد سقط جنین در چنین موردی یک گزینه اختیاری نیست و او حق نداشته است برای زندگی و مرگ دو انسان تصمیم بگیرد.
پزشکان حتی قلب فلیشیا را شکسته اند و به او گفته اند احتمالا بچه هایش چند روز بیشتر زنده نخواهند ماند اما حالا از آن قول و قرار ، 7 سال می گذرد و بچه ها یاد گرفته اند با هم غذا بخورند، با هم به مدرسه بروند و با هم بازی کنند و همه این ها یعنی ، خیلی از پیش بینی های پزشکی ، لزوما درست از آب در نمی آیند.
ترجمه و تالیف : مریم یوشی زاده – خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت