گزارش برنامه «متن،حاشیه» شبکه 3

دلواپسیم چرا که طرف مقابل ما عهدشکن است

نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: ما درباره مذاکرات هسته ای با وجود اینکه به تیم اعتماد داریم و از آن حمایت می کنیم دلواپسیم چراکه طرف مقابل ما عهدشکن است.
کد خبر: ۷۹۶۸۱۹
دلواپسیم چرا که طرف مقابل ما عهدشکن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در برنامه "متن، حاشیه" با ارائه یک کار پژوهشی انجام گرفته در صدا و سیما گفت: بر اساس این پژوهش میان فکت شیت آمریکایی و اظهارات مسئولان ما اختلافات فاحش وجود دارد که باعث می شود که ما دلواپس شویم.

جعفرزاده نماینده رشت: از دلواپسی به عنوان ابزار سیاسی استفاده می شود

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای که "سرداران هسته ای" ما و مورد حمایت آحاد جامعه و در رکن آن مسئولان بلندپایه نظام است نباید تضعیف شود.

غلامعلی جعفرزاده در برنامه "متن، حاشیه" شبکه 3 سیما با عنوان " آیا باید درباره مذاکرات هسته‌ای دلواپس بود یا نبود؟ " افزود: دلواپسی وجود دارد اما از دلواپسی به عنوان ابزار سیاسی استفاده می شود و این دلواپسی که ناشی از رفتار فردی ، گروهی یا جناحی است به بطن جامعه انتقال داده می شود اما این دلواپسی خصوصاً برای تیم مذاکره کننده هسته ای نمی تواند مفید باشد.

نماینده مردم رشت در مجلس افزود: نقد ما این است که از دلواپسی به نوعی استفاده شود که بخواهد یک موضوعی را مورد هجمه قرار دهد، موضوعی که اتفاقاً باید از آن حمایت شود.

جعفرزاده اظهار داشت: این مذاکرات کار بسیار بزرگی است که اثرات مثبت بسیاری دارد که پس از تنظیم متن توافقنامه به تمام نقدهایی که می شود پاسخ داده خواهد شد.

نماینده مردم ورامین :دلواپسیم چراکه طرف مقابل ما عهدشکن است

در ادامه این برنامه نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامیگفت: ما همه دلواپس هستیم زیرا درباره دستاورد بزرگ ملی کشور که حاصل شهدای هسته ای و مهندسان کشور است گفتگو می‌شود و ملت ما دو دهه است که به خاطر این فعالیتها تحت فشار ، تحریم و تهدید است.

سید حسین نقوی حسینی افزود: دستاوردهای هسته ای بسیار بزرگ است و طبیعی است که همه ملت ایران، حتی مذاکره کنندگان و رئیس جمهور هم دلواپس باشند.

نقوی گفت: یکی از دلایل دلواپسی ما این است که طرف مقابل دشمن ماست.

وی با بیان اینکه ما به تیم مذاکره کننده شک و تردید نداریم گفت: ما بر سر مذاکره اجماع داریم و همه معتقدیم که موضوع باید از طریق مذاکره حل شود زیرا ملت ما تسلیم تهدید ، تحریم و فشار نمی شود و باید با ملت ما با منطق و گفتگو صحبت شود.

نقوی افزود: مذاکره داد و ستد است و ما دلواپسیم که چه می دهیم و چه می ستانیم و توازن بین این داد و ستدها مهم است.

وی گفت: این موضوعی ملی است و جناحی ،‌ گروهی ،‌ دسته ای و حزبی نیست و کسی به مذاکرات نگاه سیاسی ندارد بلکه همه گروهها اجماع دارند که از تیم مذاکره کننده حمایت شود و این تیم باید هوشمند حرکت و به دغدغه ها و منویات مقام معظم رهبری توجه کند تا به هدف برسیم.

جعفرزاده: رفتار قبل و بعد از بیانیه منتج به ایجاد دلهره و دل نگرانی در مردم شد

جعفرزاده هم در ادامه اظهار داشت: همه در باره اینکه تیم مذاکره کننده تلاش می کند اجماع دارند و در این باره بحثی وجود ندارد اما رفتار و عملکرد قبل و بعد از بیانیه به سمت و سویی پیش رفت که منتج به ایجاد دلهره و دل نگرانی در مردم شد.

وی افزود: بخشی از این دل نگرانی را مجموعه صدا و سیما با برنامه هایی که تولید کرد ایجاد کرد و اینگونه به جامعه تزریق شد که اتفاق تلخی در کشور در حال رخ دادن است.

این نماینده مجلس گفت: رفتارهایی صورت گرفت که اتفاقاً جناحی و سیاسی بود و شاید دلسوزانه هم نبود.

وی افزود: اتفاقی ملی و تاریخی در کشور در حال رخ دادن است و ما به نقطه ای رسیده ایم که دشمن ما مجبور شد سر میز مذاکره بنشیند.

جعفرزاده اظهار داشت: ما می توانستیم اگر نقدی داریم آنرا به راه و شیوه خودش انتقال دهیم.

نقوی: میان فکت شیت آمریکایی و اظهارات مسئولان ما اختلافات فاحش وجود دارد

سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با ارائه یک کار پژوهشی انجام گرفته در صدا و سیما گفت: بر اساس این پژوهش میان فکت شیت آمریکایی و اظهارات مسئولان ما اختلافات فاحش وجود دارد که باعث می شود که ما دلواپس شویم.

در ادامه برنامه "متن، حاشیه" نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی هم گفت : نقد باید دلسوزانه باشد اما بخش عمده ای از نقدها دلسوزانه نبود.

غلامعلی جعفرزاده افزود: ما در دوران جنگ عملیات های مختلفی داشتیم، آیا شکست نخوردیم؟ در عملیاتها دلواپس نبودیم؟ آیا وقتی دلواپس بودیم آمدیم از صدا و سیما همه جامعه را دلواپس کردیم؟

وی با بیان اینکه من درباره مدل رفتاری بحث دارم نه موضوع مذاکرات گفت: ما درباره اینکه فکت شیت اشکالاتی دارد بحث نداریم و قطعاً‌ این نقدها به تیم مذاکره کننده کمک می کند.

جعفرزاده افزود: اگر برای ما امنیت و منافع ملی مهم بود آیا شیوه ها و مدلهای دوستانه در فضای تعاملی، همدلی و همزبانی وجود نداشت که آنرا طرح کنیم؟

باید در این داد و ستد توازن وجود داشته باشد

نقوی حسینی هم در ادامه اظهار داشت: کسانی که اعلام دلواپسی و دل نگرانی می کنند مسائلی را در مذاکرات می بینند که نگران دستاورد ملی کشور می شوند و نگران این هستند که محصولی بدست نیاید.

وی افزود: هدف ما از ورود به مذاکرات اعتمادسازی و لغو تحریمها بود، حال اگر دو سال مذاکره کنیم و نه اعتماد بوجود بیاید و نه تحریمها لغو شود دلواپس نمی شویم؟.

نقوی حسینی گفت: ما از دستاوردهای مذاکرات حمایت می کنیم البته قرار نیست دستاوردها را تشویق کنیم.

نماینده مردم ورامین افزود: باید در این داد و ستد توازن وجود داشته باشد و اینکه یک چیزی داده و یک چیزی گرفته ایم تشویق ندارد اما اینکه چه داده و چه گرفته ایم مهم است.

نقوی حسینی گفت: اینکه اینگونه تبیین شود که کسانی که نقد یا احساس دلواپسی می کنند برخورد جناحی ، گروهی ، سیاسی و غرض ورزی دارند منصفانه نیست.

وی افزود: نباید منتقدان را تخطئه کرد بلکه باید به حرفهای آنان گوش داد و آنان را اغنا کرد.

جعفرزاده :چرا برخی در گذشته که کشور دچار مصائبی شد دلواپس نشدند؟

در ادامه نماینده مردم رشت گفت: به عقیده من معدل خروجی از نقادی ها مثبت نبود و امید را کشت.

غلامعلی جعفرزاده اظهار داشت: کسی نمی گوید نگاه همه نقادان سیاسی بود اما همه کسانی که نگرانند و کلمه به کلمه متن را پیگیری می کنند در قاطبه نقادی ها نکات مثبت را نگفتند.

وی افزود: کسانیکه در 20 یا 30 سال گذشته دارای جایگاه هایی بودند و در این مقطع دلواپس شدند چرا در گذشته که کشور دچار مصائبی شد دلواپس نشدند؟

نقوی: منتقدان به دلواپسان امروز خودشان در 8 سال گذشته دلواپس بودند

نقوی حسینی در پاسخ گفت: اگر بخواهیم به سبک شما بررسی کنیم همین کسانی که اکنون می گویند دلواپسان خائنند و غرض ورزی و انحراف دارند، هشت سال گذشته فقط دلواپس بوده اند و هنوز هم وزرای این دولت دلواپسی خود را از گذشته ابراز می کنند.

وی افزود: پس از صدور بیانیه لوزان دو عامل تهدیدهای صریح آمریکایی ها و ورود سنا به مذاکرات اضافه شد آیا شما دلواپس نمی شوید؟

دیگر اصراری بر انتشار گزاره برگ نداریم

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دیگر اصراری بر انتشار فکت شیت ایرانی درباره مذاکرات هسته ای نداریم.

نقوی حسینی افزود: زمانی مقام معظم رهبری ارائه فکت شیت را درخواست کردند و نمایندگان نیز تلاش کردند این منویات محقق شود اما بعدا دوستان آمدند توضیح دادند که به دلائلی نیازی نیست و ما هم اصراری نکردیم.

وی گفت: ما درباره مذاکرات هسته ای با وجود اینکه به تیم اعتماد داریم و از آن حمایت می کنیم دلواپسیم چراکه طرف مقابل ما عهدشکن است.

جعفرزاده : شیوه برخی در دلواپسی مغایر با منافع ملی است

جعفرزاده نماینده مردم رشت نیز در این برنامه گفت: از آنجا که اهداف و آرمان ها و هم دشمنی در مقابل داریم دلواپسیم اما شیوه برخی در دلواپسی مغایر با منافع ملی است.

وی افزود: اینکه برخی دوستان رفتار خاصی درباره دلواپسی دارند باید سنجیده باشد چراکه باید برای ما تحقق منافع ملی مهم باشد.

نقوی حسینی نیز گفت: در کشور ما مسئله محرمانه نداریم و باید موضوع را به مردم گزارش کنیم اما اینکه آقای ظریف و عراقچی برخی مسائل را به علت طبقه بندی شدن اعلام نکرده اند درست است چراکه نباید مسائل طبقه بندی کشور فاش شود.

نقوی حسینی : شیوه لغو تحریم ها باید روشن شود

وی در عین حال افزود: البته باید برای ما روشن شود که در نتیجه این مذاکرات آیا همه یا بخشی از تحریم ها لغو می شود؟.

نماینده مردم رشت نیز گفت: برخی دلواپسی خود را به گونه ای مطرح می کنند که در جامعه دغدغه و نگرانی ایجاد می شود به ویژه اینکه القاب بسیار بدی به تیم مذاکره کننده می دهند در حالی که همه باید از آنان حمایت کنیم تا در صورت وجود مشکل راهنمایی شوند.

جعفرزاده خارج شدن ایران از فصل 7 منشور سازمان ملل متحد را یکی از دستاوردهای بیانیه لوزان دانست که نقوی حسینی آن را رد کرد و گفت: هنوز چیزی به نتیجه نرسیده است و در این باره گفته می شود که قرار است ایران از فصل 7 خارج شود اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد ما اعلام و افتخار می کنیم که ایران از ذیل بند هفتم خارج شد.

جعفرزاده نماینده مردم رشت افزود: فکت شیت ایرانی هنوز منتشر نشده است و اینکه اظهارات و گفته های مسئولان را فکت شیت بنامیم با آنچه که در کاغذ نوشته، چاپ و مهر زده می شود متفاوت است.

نماینده مردم ورامین نیز گفت: آقایان ظریف و صالحی چندبار در کمیسیون و به صورت علنی گفته اند که اظهارتشان فکت شیت است و این موضوع را مشخص می کند.

نقوی حسینی افزود: ما در مذاکرات شاهد فریب و مکر آمریکایی ها هستیم به عنوان نمونه تا قبل از مذاکرات لوزان اوباما در تهدید کنگره می گفت مصوبه اش را وتو می کند اما بلافاصله پس از بیانیه لوزان، سنای آمریکا مصوبه ای را به تصویب رساند که اوباما از آن حمایت کرد و این نشان از فریب و نیرنگ آمریکایی هاست.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی ها مزور و عهد شکن هستند و به توافق نامه ژنو عمل نکردند در حالی که ما در عمل به آن متعهد بوده ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها