به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، روابط عمومی رسانه ملی با رد ادعاهای مطرح شده مبنی بر دریافت مبالغی نظیر «یکصد میلیارد تومان» یا «یک میلیارد و سیصد میلیون دلار» کمک از دولت اعلام کرده است که سال گذشته مقرر شده بود دولت کمک مالی به سازمان اختصاص دهد، ولی تاکنون هیچ کمکی انجام نشده است و رسانه با اخذ چند وام توانسته است سال 93 را پشت سر بگذارد.
در این جوابیه آمده است: دریافت کمکهای ارزی از دولت در سالهای گذشته هم بوده است و موضوع جدیدی نیست و اینگونه پرداختهای ارزی به صدا و سیما عمدتا برای بهبود بخشی سیگنال رسانی، به روز شدن تجهیزات فنی و... انجام میشود و ارتباطی به پرداخت حقوق کارکنان ندارد.
روابط عمومی رسانه ملی تاکید کرد: هیچ یک از کمکهای ریالی و ارزی تاکنون دریافت نشده است و رسانه ملی با همه مشکلات مالی که با آن مواجه است تلاش میکند با قدرت بیشتر به وظایف خود عمل کند و صدای انقلاب باشد.
ارائه اساسنامه خانه احزاب تا پایان اردیبهشت
قائممقام وزیر کشور گفت: اساسنامه خانه احزاب با مشارکت احزاب و گروههای سیاسی تدوین و تا پایان اردیبهشت به این وزارتخانه ارائه میشود.
حسینعلی امیری در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما افزود: این تصمیم در جلسات مشترک معاون سیاسی این وزارتخانه با نمایندگان گروههای سیاسی اتخاذ و مقرر شده است به نحوی در اینباره برنامهریزی شود که همه احزاب اعم از اصولگرا، اصلاحطلب و اعتدالیها در این زمینه مشارکت کنند.
وی خانه احزاب را تشکیلاتی صنفی و غیردولتی دانست و اضافه کرد: پس از ارائه اساسنامه و بررسی آن، این نهاد بازگشایی میشود.امیری درباره علت تدوین اساسنامه برای خانه احزاب با وجود سابقه فعالیت این نهاد، گفت: با توجه به وجود ابهاماتی در اساسنامه پیشین خانه احزاب، فعالیت نمایندگان همه گروههای سیاسی در خانه احزاب ممکن نبود.
نشست مشترک 3 تشکل اصولگرا
اعضای ارشد تشکلهای جبهه پایداری، جمعیت ایثارگران و حزب موتلفه عصر دیروز در دفتر حزب موتلفه با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری در گفتوگو با فارس، این نشست را در ادامه جلسات مشترک قبلی و در راستای همگرایی اصولگرایان دانست.پیش از این محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه نیز درباره این نشستهای مشترک گفته بود: هرچند زود است در مورد سازوکار حقوقی انتخابات آینده و توافقات گفته شود، اما در این مورد هم ما اختلاف جدی نداریم و در مورد ارکان این تصمیمسازی توافقات خوبی کردیم.
فهرست واحد جامعتین برای انتخابات خبرگان
خبرگزاری فارس نوشت: جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم (جامعتین) برای انتخابات «خبرگان» در اسفند، فهرست مشترک خواهند داد.بر پایه این خبر، جامعتین بزودی در نشستی مشترک بررسی مصادیق برای انتخابات خبرگان را آغاز و بر مبنای «منشور اصولگرایی» شروع به انتخاب فهرست مشترک میکند.
همچنین قرار شده است جامعه روحانیت و جامعه مدرسین پیشنهادهای خود را جداگانه تهیه کرده و در کمیته مشترک برای توافق گفتوگو کنند تا به فهرست مشترک دست یابند.
برگزاری دادگاه شکایت ایرانیهای مقیم انگلیس از رویال بانک
دادگاه رسیدگی به شکایت ایرانیهای مقیم انگلیس از رویال بانک اسکاتلند به دلیل بستن حسابهای این افراد به بهانه تحریمها دیروز برگزار شد.
موسسه حقوقی وکلای بلکاستون که رویال بانک اسکاتلند را به دادگاه کشانده، تاکید کرده است که این بانک با بستن حسابهای بانکی مشتریان ایرانی، در حق اتباع ایران تبعیض قائل شده است.
پرونده قضایی مربوط به این دادخواست دیروز در مرکز دادگستری مدنی منچستر مطرح شد و قرار است بررسی آن پنج روز ادامه یابد. اما نواز، موسس و مدیر موسسه وکلای بلکاستون در این باره گفت: «تصمیم رویال بانک اسکاتلند در بستن حسابهای بانکی مشتریان مرتبط با ایران (که عمدتا افراد دارای اصلیت ایرانی بودند) شوکآور است و فراتر از هرگونه تفسیر منطقی و معقول مقررات تحریمها است.»
کلاهبرداری سودجویان با انتساب به دفتر رئیس جمهوری
روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در اطلاعیهای بار دیگر از شهروندان خواست نسبت به موارد ادعایی مشکوک که با انتساب خود به دفتر یا نهاد ریاست جمهوری درصدد کلاهبرداری و سوءاستفاده هستند، هوشیار باشند و قبل از هرگونه اقدامی در ارتباط با این کلاهبرداران، موارد مشکوک را برای رسیدگی به مراجع قانونی و انتظامی منتقل کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، در بخشی از این اطلاعیه آمده است: برخی افراد سودجو با جعل امضا یا ارسال پیامکهای جعلی به شهروندان تحت عناوین مختلف مانند برنده شدن در مسابقات قرعهکشی خطوط اعتباری تلفن همراه و تعلق جایزه از سوی نهاد ریاست جمهوری، سعی در کلاهبرداری از شهروندان دارند.
مجله زنان امروز، توقیف شد
هیات نظارت بر مطبوعات مجله «زنان امروز» را به دلیل ترویج و توجیه «ازدواج سفید» توقیف کرد.
به گزارش مهر، در جلسه دیروز هیات نظارت بر مطبوعات، برخی مطالب مجله «زنان امروز» مصداق ترویج و توجیه این ناهنجاری تشخیص داده شد و براساس بند 2 ماده 6 قانون مطبوعات مغایر با عفت عمومی دانسته و به توقیف نشریه و ارجاع آن به دادگاه منجر شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد