کیهان: روایت روزنامه سعودی از شکست پیشاپیش استراتژی آمریکا
روزنامه کیهان نوشت: یک روزنامه سعودی چاپ لندن استراتژی آمریکا علیه تروریسم داعش را اشتباه، ناقص، سردرگم و خندهدار خواند.
روزنامه الحیات در ارزیابی نطق اوباما پیرامون تروریسم داعش نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا استراتژی خود را علیه تروریسم همزمان با سالروز 11 سپتامبر اعلام کرد. استراتژی او شامل چهار محور میشود که همگی غامض، ناقص، پر از اشکال و متزلزل است.
مسئلهای که میتواند به شکست استراتژی آمریکا در جنگ با داعش منجر شود و به جای ناکام کردن آن آشوب و اغتشاش را به سراسر دنیا گسترش دهد. بعضی از کشورهای منطقه در برابر این استراتژی سکوت اختیار کردهاند و بر این باورند که عواقب وخیمی در انتظار این استراتژی از پیش شکست خورده است. برای همین حتی عربستان نیز گفته است که در برابر استراتژی اوباما بیطرف میماند و بیشتر نقش هماهنگی تا همپیمانی را در آن ایفا خواهد کرد تا شاید بتواند خطر داعش را حداقل از جانب خود دفع کند.
الحیات با طرح این سؤال که چگونه رئیس جمهور آمریکا یا کاخ سفید استراتژی جنگی را تعریف میکنند در حالی که همه میگویند پیچیده است و قبل از هر چیز تعریف صحیحی از تروریسم در آن مشاهده نمیشود؟ مینویسد: همین عدم شفافیت سبب شده است تا سایه شوم تروریسم بر بسیاری از مناطق و کشورهای جهان سایه بیندازد و خطری برای همگان شود.
روزنامه چاپ لندن تصریح کرد: استراتژی «ریموت کنترل» و هدایت عملیات از راه دور، عقیده سیاسی- نظامی شکست خوردهای است که ایالات متحده در طول دو دهه گذشته با هدف کاستن از شمار کشته شدگان سربازان آمریکایی و به دنبال آن کاستن از خشم داخلی در جامعه آمریکاست.
الحیات ادامه داد: مسائل غامضی که بر ماهیت داعش سایه انداخته و این که چه کسی آن را به وجود آورده و چگونه توانسته به سرعت رشد کند و به اهدافش برسد، سبب شده است تا ناظران با حیرت به این شبکه بنگرند. هوشیاری ناگهانی آمریکا در برابر خطر آن، ما را به یاد آن چه در افغانستان و جنگ علیه طالبان به بهانه تروریسم گذشت، میاندازد. کاملاً روشن است که استراتژی اوباما خاورمیانه را به یک آشوب سراسری میکشاند و جنگهای پراکنده باعث میشود تا برخی حکومتهای متزلزل که بعد از بهار عربی به آشوب کشیده شدند نیز در آتش آن بسوزند. حقایق تاریخی به ما میگویند که استراتژی آمریکا تاکنون در افغانستان و عراق و سوریه و لیبی و یمن و سومالی شکست خورده است. بنابراین چگونه میتوانیم باور کنیم استراتژی اوباما این بار حتی به نسبت بسیار کم موفق شود؟
این روزنامه خاطرنشان کرد: دور کردن روسیه و ایران و سوریه از استراتژی اوباما سبب میشود که این استراتژی ناقص و «خندهدار» شود، به دو دلیل؛ اول، هر کدام از این سه کشور کاملاً یک طرف تحرکات جدی برای جنگ با داعش هستند. دلیل دوم این که کاخ سفید با این کشورها از پشت پرده مذاکره میکند و از آنها میخواهد که به طور غیرعلنی با حمله به داعش موافقت کنند، اما از سوی دیگر از این که آنها را وارد پیمان بینالمللی خود کند، اجتناب میکند، برای همین میبینیم که مقامهای آمریکایی به صراحت به تناقضگویی افتادهاند.
الحیات نوشت: عربستان سعودی و دیگر کشورهای بزرگ منطقهای باید به هوش باشند که از تکرار خطاها خودداری کنند و وارد سراشیبی مصالح آمریکا که تنها مصالح خود را دنبال میکند و به فکر هیچ کس نیست، نشوند. کاملاً روشن است که نگرش آمریکا بسیار با استراتژیای که به سود منافع عربستان باشد فاصله دارد.
خطای بزرگ وزیر خارجه
کیهان آورده است: روزنامه رسالت اظهارات وزیر خارجه در شورای روابط خارجی آمریکا را خبط عظیم در گفتوگوهای هستهای توصیف کرد
محمدکاظم انبارلویی با بیان اینکه «اشتهای آمریکاییها در گرفتن امتیازات نقد همچنان بالاست، اما در لغو تحریمها با خساست عمل میکنند. آنها حداکثر میگویند تحریمهای یکجانبه را برمیداریم. اما ساختار تحریمها بویژه آنچه در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شده به قوت خود باقی خواهد ماند. همین زیادهخواهی امکان هرگونه توافق را طی یک سال گذشته به بنبست کشانده»، نوشت: تیم مذاکرهکننده ایران در گفتوگوها چارچوبهای خطوط قرمز ایران را تاکنون حفظ کردهاند و از این بابت باید از آنها تشکر کرد.
سردبیر رسالت با اشاره به سخنان رئیسجمهور در کنفرانس خبری مبنی بر اینکه «نرمش بیش از حد زیر پا گذاشتن حقوق ملت است و نوبت طرف مقابل است که باید تصمیم سخت بگیرد و تهدید و تحریم راه درستی نیست.» میافزاید: «موضوع مذاکرات هستهای یک موضوع ملی است و باید از رقابتهای سیاسی در داخل دور بماند... نکته مهم در این میان سخنان غیرمسئولانه رئیس دیپلماسی در مذاکرات هستهای در دیدار شورای روابط خارجی آمریکاست که باید به نوعی تصحیح شود. آقای ظریف در این دیدار مطالبی گفته است که با استقلال و منافع و مصالح ملی مغایرت دارد. وی در پاسخ به سؤالی در این نشست گفته است مذاکرات تاثیر مستقیم بر مسائل داخلی ایران خواهد داشت و در صورت شکست مذاکرات، دوستان او انتخابات مجلس آینده را به جریان غربستیز واگذار خواهند کرد.
نویسنده خاطرنشان کرد: این یک اظهارنظر غیرمسئولانه است که نتایج مذاکرات را به نتایج انتخابات گره میزند و این خطای عظیمی است بویژه آنکه در شورای روابط خارجی آمریکا این پاسخ را در طرح سؤال کسی بدهیم که همکار جورج سوروس است و مسئول بخش خاورمیانه وودرو ویلسون! اشراری که در فتنه 88 در اقدامات مداخلهجویانه در ایران نهایت خباثت خود را نشان دادند.
انبارلویی تاکید میکندکه این نوع اظهارنظرهای غیرمسئولانه این تصور را تقویت میکند که نوعی بدهبستان سیاسی در پوشش گفتگوهای هستهای در جریان است که ناظر به توفیق یک ضلع رقابت در انتخابات آینده است. مردمسالاری دینی در ایران به این دلیل بکر و باارزش است که مصون از دخالتهای بیگانه است و ما نباید اجازه بدهیم بیگانگان حتی به ذهنشان خطور کند که بتوانند در رقابتهای سیاسی به نفع یک یا چند ضلع رقابت خود را اثرگذار معرفی کنند.
نویسنده یادآور شد: ذکر برخی حرفهای بیربط به مذاکرات مثل همین اظهارنظر آقای ظریف نوعی گدایی سیاسی است که به اعتبار و مشروعیت سیاسی یک جناح سیاسی در کشور فوقالعاده آسیب میرساند.
این چندمین بار است که رئیس دیپلماسی ایران در گفتگوهای هستهای رفتار و گفتاری غیرمسئولانه از خود نشان میدهد. اگر این رفتار تداوم یابد تز «نرمش قهرمانانه» را تبدیل به «سازش ذلیلانه» خواهد کرد.
اصلاحطلبان سبکسر و سنگین پا به روایت آقای نظریهپرداز
کیهان نوشت: مشاور خاتمی در دولت اصلاحات میگوید اصلاحطلبان سنگینپا و سبکسر مانع حرکت اصلاحطلبی هستند.
محمدرضا تاجیک در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته است: امروز دو گروه از اصلاحطلبان که من نام آنان را «اصلاحطلبان سَلفی»و «اصلاحطلبان سِلفی» میگذارم سایه سنگین خود را بر جریان و جنبش اصلاحطلبی انداخته و دامان فراخ خود را بر هر گوشه و کنار آن افکندهاند.
وی ادامه میدهد: این به اصطلاح اطلاحطلبان سنگینپا و سبک سر - که دیری است در پستوهای تنگ و تاریک خود و قرائت ناثواب و ناصواب خود از اصلاحطلبی خزیدهاند و از هر نور و هوای تازه در هراس شدهاند - درها و پنجرهها و روزنههای نظری و عملی اصلاحطلبی را به روی خود و دیگران بستهاند و نه خود در میگشایند و نه اجازه گشودن به دیگران میدهند. اینان همان حاملان و عاملان واقعی فصل و شقاق و فاصله و شکاف در میان اصلاحطلبان هستند.
تاجیک در پاسخ این سؤال که چرا اصلاحات در طول 17 سال گذشته تعریف واحدی نداشته است؟ میگوید: شاید نزد نسل نخست اصلاحطلبان مفهوم اصلاحات از چنان وضوح و بداهت معنایی برخوردار بود که نیازی به ایضاح مفهومی آن نمیدیدند، شاید تکثر و تنوع منظرها و نظرها از ارائه چنین تعریفی مانع میشد، شاید اساسا ابهام و ایهام مفهومی جزء برسازنده جریان اصلاح طلبی بود، و شاید چنین تعریفی وجود داشته باشد و من و شما از آن بیخبریم. نمیدانم.
او میگوید: نسل جدید اصلاحطلبی مجاز و محق است که تعریف خود از اصلاحطلبی را داشته باشد و گفتمان خود را پیرامون این تعریف تقریر کند.
مشاور رئیسجمهور در دولت اصلاحات که مدتی است عبارت نواصلاحطلبی را مطرح میکند، در پاسخ این پرسش که چرا تشکلهای جدید مانند «ندای ایرانیان» اصلاحطلبی به مفهوم بازخوانی اصلاحات را مطرح میکنند؟ چه نیاز به بازخوانی اصلاحات داریم؟ گفته است: بعید میدانم این تشکلهای جدید به دنبال بازتعریف و بازسازی اصلاحات باشند. اساسا بعید میدانم که دلآشوبه اصلی و بنیادین چنین تشکلهایی ارائه خوانشی دیگر از گفتمان اصلاحطلبی و دقایق آن باشد. اکثر این تشکلها بیشتر و پیشتر زاده نیازها و ضرورتهای پراتیکی هستند. لذا پیشبینی من این است که در زمینههای نظری، اندیشگی و گفتمانی با رونوشت و طرح جدیدی از سوی این تشکلها مواجه نخواهیم بود، و در آخر روز، جز عزمی دیگر برای «بازخوانی» بر دفتر «عزمها» افزوده نخواهد گشت.
«به عنوان یک تئوریسین چقدر بازخوانی دوباره اصلاحات را قبول دارید؟» تاجیک در پاسخ این سؤال گفت: من در همان خوان «خوانی» متوقفم و هنوز فرسنگها تا خوان «بازخوانی» فاصله دارم. به بیان دیگر، اصلاحطلبی برای من یک پروژه ناتمام، یک کتاب نیمهخوانده و یک متن به پایان نرسیده است. آنانی که در اندیشه بازخوانی هستند، نخست باید مشخص کنند که «چه چیزی را میخواهند بازخوانی کنند»، و آن متن که میباید بازخوانی شود «کجاست»؟ اگر گشتید و نیافتید، شاید با من همصدا و همنوا شوید که «آنچه یافت مینشود، آنم آرزوست»، و شاید از من بپذیرید که نواصلاحطلبی تلاشی است برای همین «یافتن»(!؟)
وی این را هم گفته که من یک اصلاحطلبم و برای بیان آنچه جنبش اصلاحطلبی از من طلب میکند، منتظر خواست و اراده کسی نمیمانم. اگرچه نمیخواهم از ایده «اصلاحات بدون اصلاحطلب» دفاع کنم، اما باید تصریح کنم که از گذشته تاکنون، جز به اقتضا و طلب جنبش و جریان اصلاحطلبی و نقد خود (خود اصلاحطلب)، زبان نگشوده و قلم نزدهام، خواه دوستان پند گیرند خواه ملال.»
حکم تازه برای متهم پرمشغله
کیهان آورده: در شرایطی که انتقادات از محمدباقر نوبخت به خاطر انتصاب «حمید- پ» به معاونت خود ادامه دارد، در اتفاقی عجیب، فرد مذکور بار دیگر حکم دیگری دریافت کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که وی با حمایت برخی «جریانهای غیرمرتبط با رئیسجمهور و اعتدال»، به ابوالمشاغل دولت تبدیل شود!
سایت «انتخاب» از سایتهای حامی دولت ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: وی که پیشتر «معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری» با حکم باقر نوبخت، «عضویت شورای گفتوگو» و «عضویت کارگروه تخصصی ستاد هماهنگی امور اقتصادی» با حکم اسحاق جهانگیری را دریافت کرده بود، در تازهترین رشد خود در دولت یازدهم، «دبیر ستاد تدوین برنامه ششم توسعه» شده است! این در حالی است که فرد مذکور، متهم دستگاه قضایی در پرونده معروف به «سه هزار میلیاردی» است. وی که در دولت قبل قائم مقام بانک مرکزی بود، بازداشت شده و با قرار وثیقه سنگین آزاد شد، اما هیچگاه قرار منع تعقیب برای وی از سوی دستگاه قضایی صادر نشده است!
انتخاب نوشت: جناب نوبخت و همکارانشان در دولت گذشته، نسبت به ادامه فعالیت نامبرده در دولت گذشته (پس از بازداشت وی) به دولت دهم اعتراض و انتقاد داشتهاند!
بیمعرفت ... بی چشم و رو و بیوطن!
کیهان نوشت: «آقای کیارستمی، اخیرا در دهانکجی به ابراهیم حاتمیکیا و ساختههایش از جنگ، بیاخلاقانه 8 سال دفاع مظلومانه رزمندگان ایرانی را «جنگی نامفهوم» قلمداد کردند و متعاقب آن، ایوبی رئیس سازمان سینمایی نیز موضعی عجیبتر در دفاع از وی اتخاذ کرد»!
داریوش سجادی با انتشار این مطلب در «انتخاب» نوشت: بالغ بر ده سال پیش که به اتفاق خانواده در مجتمع تفریحی See World و در جمع به انتظار آغاز نمایش و هنرنمایی «کوسه» معروف آن مجتمع بودیم ناگهان در بلندگو اعلام شد، «مطلع شدیم در میان جمع دو نفر از سربازان اعزامی ارتش آمریکا به عراق نیز حاضرند و برای گذراندن مرخصی اکنون بین ما هستند از حضار میخواهیم به احترام ایشان برخاسته و برای این دو کف بزنند»! درخواستی که با استقبال شورمندانه حضار مواجه شد!
وی میافزاید: تشویق و احترام به سربازان جنگ آن هم جنگی هژمونیک و سلطهطلبانه توسط ارتش ایالات متحده هر چند قابل تامل است اما به هر حال موید احترام سربازان آمریکایی نزد مردمانش میباشد. این احترام تا آنجاست که در رقابتهای انتخاباتی دو دوره قبل در آمریکا یکی از افتخارات «جان کری» که آن را مدام بر سر «جورج دبلیو بوش» میکوبید «سابقه حضورش در جنگ ویتنام» بود.
سجادی مینویسد: علیرغم چنین بداهتی جای کمال تاسف است که هنوز کسانی در ایران هستند که دفاع مظلومانه رزمندگان ایرانی در جنگ 8 ساله عراق با ایران را نامفهوم معرفی کرده و همه خاطرهشان از جنگ خاطره تلخ بر هم خوردن جشن تولدهای فرزندانشان با آژیر قرمز است!... این کمال بیمعرفتی است تا با چشم پوشیدن از جاننثاری و سلحشوری جوانان مملکت در حفظ و صیانت از دین و ملت و کشورشان، آنکه جماعتی شناخته شده اما ناتوان از شناخت آن رزمندگان و آن سلحشوریها را تحقیر و تخفیف کنند!
ایران: افشای یک عکس تحریف شده
روزنامه ایران نوشت: یک هفته بعد از هیاهوی حامیان دولت قبل درباره «چشم غره احمدینژاد به سایمون گس» معلوم شد عکس مورد استناد تحریف شده بود.
ماجرا از آن جا آغاز شد که بعد از دیدار روحانی با نخستوزیر انگلستان اینستاگرام منتسب به احمدینژاد عکسی را منتشر کرد که در آن رئیس دولت قبل با مردی که پشتش به دوربین بود دست داده و به وی اخم کرده بود.زیر این عکس هم توضیح داده شده بود که این تصویر ملاقات احمدینژاد با سایمون گس است.سایتهای هواداران دولت قبل با آب و تاب فراوان این عکس را منتشر کردند.
اما دیروز اصل این عکس منتشر شد.عکسی که نشان میدهد فردی که احمدینژاد با او دست داده و به او اخم کرده سایمون گس نیست چون در عکس واقعی سایمون گس در همین تصویر کنار احمدینژاد ایستاده است. اما منتشرکنندگان عکس، تصویر سایمون گس را کات کرده و مدعی شدند فردی که پشتش به دوربین بود سایمون گس بوده است.
توصیف دیلی استار از روحانی
ایران آورده است: روزنامه دیلی استار چاپ لبنان از حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری قدرتمند و جویای صلح یاد کرد.به گزارش انتخاب این نشریه نوشت:عرصه سیاسی ایران به طرز شگفت انگیزی غیرقابل پیشبینی است، اما هفتمین رئیس جمهوری ایران با مهارت، شکیبایی و شهامت در حال غلبه بر مشکلات خود است.
واریز هزار میلیارد تومان به حساب یک خانم
ایران نوشت: از حساب بابک زنجانی عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی در مجلس خبر داد از حساب بابک زنجانی اخیراً 1000 میلیارد تومان به حساب یک خانم واریز شده است. امیر عباس سلطانی در گفتوگو با یک روزنامه درباره بلوکه شدن حسابهای وی گفت: «مدعیاند که حسابهای داخل کشور زنجانی بلوکه شده، اما این چه بلوکه شدنی است که به همین تازگی هزارمیلیاردتومان به حساب یک خانم واریز شده است.»
جولان لیزینگهای کلاهبردار خودرویی
ایران به نقل از ایسنا نوشت: تازهترین خبرها حکایت از این دارد که شرکت لیزینگی «خودروی نگین آفتاب» مبلغ 19 میلیارد تومان از مشتریانش دریافت کرده است بدون اینکه به تعهدات خود عمل کند. دادسرای ناحیه 2 تهران این شرکت را پلمب کرده و حسابهای آنرا مسدود کرده است.
خبرگزاری ایسنا در همین زمینه به تجمع مالباختگان مقابل مجلس اشاره کرده و گزارش داده است: در این شرایط اطلاعی از سرنوشت وجوه واریزی خریداران به حساب شرکت لیزینگ خودروی نگین آفتاب، در دست نیست و مسئولان دادگستری نیز تاکنون اعلام نکردهاند که چه میزان پول در حسابهای توقیف شده این شرکت موجود است، چه تعداد از خریداران موفق به دریافت خودرو یا وجوه واریزی خود نشدهاند و در نهایت سرنوشت وجوه واریزی مالباختگان چه خواهد بود؟
آخرین وضعیت رانت 7 هزار میلیاردی دولت قبل
ایران در پایان آورده: بررسی پرونده رانت 7 هزار میلیاردی دولت قبل کلید خورد.به گزارش ایسکانیوز نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص رانت 7 هزار میلیارد تومانی سه صراف در دولت دهم گفت: این پرونده سال گذشته در کمیسیون باز شد و تاکنون به دنبال جمعآوری مستندات کافی برای ارائه به قوه قضائیه بودیم.
محمدرضا پورابراهیمی توضیح داد: رانت 7 هزار میلیارد تومانی در سال 90 انجام شده و توسط چند بانک و با عاملیت بانک مرکزی محقق شده بود.این نماینده مجلس همچنین گفت: «گزارش هفته پیش نهایی شد و توسط رئیس کمیسیون اقتصادی در جلسه غیر علنی صحن قرائت شد. پس از قرائت به قوه قضائیه ارسال شد تا پیگیریهای قضایی انجام شود.»
آرمان: شکایت نماینده خرم آباد از نماینده اردبیل
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که نماینده مردم خرمآباد در مجلس گفت : از کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل به دلیل رفتارش، به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردم و در بیرون از مجلس نیز به قوه قضاییه شکایت خواهم کرد. ایرنا نوشت؛
«ابراهیم آقامحمدی» اظهارداشت: کمال الدین پیرموذن به نقل از من و در جلوی اسم من نوشت که نمی خواهم نطق داشته باشم یعنی آقای پیرموذن جعل کرده است. وی تاکید کرد: من این موضوع را پیگیری خواهم کرد. کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل دیروز پس از ایراد نطقش با ابراهیم آقامحمدی نماینده خرم آباد درگیری لفظی پیدا کرد که باعث شد آقامحمدی به پیرموذن ناسزا گوید. این درگیری لفظی به دلیل ایراد نطق پیرموذن به جای آقامحمدی در جلسه علنی مجلس بود که ظاهرا پیرموذن بدون هماهنگی با آقامحمدی نام خود را به عنوان ناطق می نویسد و سخنرانی می کند.
عکس «اخم احمدینژاد» تقلبی است؟
آرمان آورده است: شنیده شد که همزمان با برخی انتقادات از بیاحترامی کامرون، نخستوزیر انگلیس به رئیسجمهور کشورمان، محمود احمدینژاد در اینستاگرام عکسی از اخم خود را منتشر کرد؛ یک عکس کات شده که واقعیت را وارونه جلوه میدهد. خبرآنلاین با این مقدمه نوشت؛ زیر این عکس توضیح داده شده که این تصویر در دیدار با سایمون گس، دیپلمات انگلیسی گرفته شده است؛ عکسی که اکنون مشخص شده بیننده را به اشتباه میاندازد. اصل عکسی که احمدینژاد منتشر کرده اکنون در شبکههای اجتماعی دست به دست میچرخد. در اصل این عکس، سایمون گس، مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه انگلیس در کنار احمدینژاد دیده میشود و فردی که احمدینژاد به او اخم کرده، سایمون گس نیست. بنابراین احمدینژاد هرگز به نماینده انگلیس در 1+5 چشمغُره نرفت!
خبر بد برای قراردادیهای شرکتی
آرمان نوشت: شنیده شد که فعلا قراردادیها به فکر استخدام نباشند. خراسان در اینباره نوشت؛ پس از ارسال گزارشهایی از سوی تعدادی از دستگاههای اجرایی به مدیران ارشد اجرایی مبنی بر درخواست مکرر نیروهای قرارداد شرکتی شاغل در واحدهای استانی برای تغییر وضعیت استخدامی آنها به قراردادی یا عناوین مشابه، بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی تاکید شده است که موضوع تبدیل وضعیت فعلا قابل اقدام نبوده و دستگاههای مذکور هیچ گونه تعهد استخدامی به این نیروها ندارند.
جریمه 21 میلیون دلاری فوکر برای ایران
آرمان آورده: شنیده شد که شرکت هواپیماسازی «فوکر» بهدلیل نقض تحریمهای ایران با جریمه ۲۱ میلیون دلاری روبهرو شده است. تسنیم نوشت؛ مقامات آمریکا و شرکت «فوکر» توافق کردهاند با جریمهای به ارزش 21 میلیون دلار مناقشات پیرامون تخطی این شرکت هواپیماسازی هلندی از قوانین تحریمهای آمریکا علیه ایران را حل و فصل کنند. دادستانهای فدرال آمریکا میگویند با این شرکت بهدلیل آنکه در ژوئن سال 2010 داوطلبانه تخلفاتش را افشا کرده بود، مدارا شده است.
دلالی به کتابهای درسی هم رسید
آرمان نوشت: شنیده شد که مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: کتابهای درسی نیز همانند سایر اقلام از چشم دلالان دور نمانده و برخی از آنها کتابها را با چندبرابر قیمت پشت جلد به فروش میرسانند. ایرنا نوشت؛ سیداحمد حسینی با بیان اینکه پنجهزار و 400کتابفروشی امسال کار توزیع کتابهای درسی را به عهده داشتند، اظهار کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر تخلف کتابفروشیهای سراسر کشور در ارتباط با گرانفروشی ارائه نشده است. وی با بیان اینکه کتابفروشیها موظف به فروش کتابهای درسی بر اساس قیمت پشت جلد هستند، اضافه کرد: در ارتباط با دلالانی که ممکن است کتاب را به قیمت پشت جلد از کتابفروشیها خریداری کرده و در بازار آزاد با چند برابر قیمت به فروش برسانند، نمیتوانیم کنترلی داشته باشیم.
همسر سابق اولاند با افشاگری میلیاردر شد!
آرمان آورده: شنیده شد که ولری تریهوله، همسر سابق رئیسجمهوی فرانسه بعد از کتاب خاطراتش از اولاند هم ثروتمندتر شده و از فروش کتابش پول زیادی به دست آورده است. مهر به نقل از تلگراف نوشت؛ ولری تریهولر بانوی اول سابق فرانسه که ادعا کرده بود اولاند او را به خاطر پسزمینه سادهاش مورد تمسخر قرار داده بود، حالا با کتاب خاطراتش که نگاهی به دوران پردردسری که با او گذرانده میکند، حتی از رئیسجمهور هم ثروتمندتر شده است. کتاب «برای این لحظه ممنون» تبدیل به یکی از پرفروشهای آمازون شده و به گفته ناشر این کتاب، از زمان انتشارش در ابتدای ماه سپتامبر تا به حال بیش از 442 هزار نسخه فروخته است. این کتاب خاطرات داستان رابطه 9 ساله او با اولاند، 18 ماهی که او در کاخ الیزه گذراند و همچنین جزئیات جدایی تلخ آنها را تعریف میکند. رابطه این دو وقتی به اتمام رسید که یک مجله خبر رابطه اولاند با بازیگری که 20 سال از او جوانتر بود را منتشر کرد.
نه تائید و نه تکذیب کرد!
آرمان نوشت: شنیده شد که وزیر فرهنگ و ارشاد دولت احمدینژاد احتمال ریاستش بر سازمان صدا و سیما را نه تائید و نه تکذیب کرد. ایلنا نوشت؛ سیدمحمد حسینی در حاشیه مراسم درگذشت همسر حجتالاسلام سعیدی در پاسخ به این سوال که شنیده شده ریاست سازمان صدا وسیما را برعهده خواهید گرفت، گفت: بنده این خبر را نه تائید و نه تکذیب میکنم. وی همچنین ادامه داد: در شرایط کنونی بنای صحبت درباره این موضوع را ندارم.
انتقاد امام جمعه اصفهان به یک پوشش
آرمان آورده است: شنیده شد که امام جمعه موقت اصفهان معتقد است که نباید حجاب را بهگونهای نشان داد که غیر عادی جلوه کند. خبرآنلاین نوشت؛ حجتالاسلام والمسلمین رهبر درباره نمایش خانواده روحانیون در تلویزیون با پوشیه گفت: به نظر من هم اینگونه موارد غیرعادی است. یعنی اگر یک روحانی با یک نکتهها و رفتارهایی که افکار عمومی آن را رد میکند و از نظر آنها کار غیرعادی است، جالب نیست. خانواده روحانی هم باید در کنار او یک پوشش و حجاب اسلامی در حد آن مقداری که شرع مقدس الزام کرده است داشته باشد. زیادتر از آن اگر باشد یک مقدار غیرعادی جلوه میکند و با افکار عمومی و با فرهنگ عمومی ما در تضاد است و ممکن است موجب برداشتهای متفاوتی درباره اینها بشود. حجاب و پوشش باید عادی باشد؛ چراکه پوشش غیرعادی ممکن است تبعات منفی در جامعه داشته باشد.
مگر میشود نرخ رشد 4.6 شده باشد؟
آرمان نوشت: شنیده شد که عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در نطق میان دستور خود به بحث تورم و خروج از رکود پرداخت و گفت: دولت باید جلوی رشد بیرویه نقدینگی را بگیرد. نرخ ۳۱ درصد یک سال گذشته نمیتواند به کاهش بیشتر رشد تورم و دست یافتن به تورم یک رقمی منتهی شود. اما نرخ رشد 4.6 درصد اعلام شده که در مطبوعات ذکر شده بهشدت غلط و غلط انداز است. مگر میشود نرخ رشد 8.5- درصد سال گذشته در سه ماهه اول سال ۹۳ به 4.6 + رسیده باشد؟
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد