محصول جدید اپل تبدیل به یکی از پر حاشیه ترین خروجی های این کمپانی شده تا با اخبار و شایعات و همچنین واکنش های متفاوت مخاطبانش همراه باشد.
در روزهای گذشته، خبرهای تکمیلی از قابلیت های محصول پر حاشیه کمپانی اپل مانند استفاده از تراشه های مخصوصی در آیفون 6 بازهم بر شوق انتظار مخاطبان افزود.
اسمارت فون جدید کمپانی اپل مجهز به تراشه وای فای نسخه «802.11 ac» و تراشه «NFC» خواهد بود.
چیپت های «NFC» می تواند پرداخت های الکترونیکی را در محیطی امن و اطمینان بخش انجام داده یا انتقال اطلاعات را به «دیوایس»های مختلف با سرعت و همینطور امکان کدگذاری اضافه کند. امور مالی با کمک آیفون 6 سریعتر و بدون اتلاف زمان صورت می پذیرند.
اما تنها چند روز پس از اعلام این امکان جدید در آیفون 6، یک استرالیایی برای بهره برداری بیشتر از چیپ های آیفون 6، تراشه الکترونیکی را بین انگشت شست و سبابه خود کاشت!
استقبال از محصولات اپل همیشه با حواشی های بسیاری روبرو است. اما حواشی آیفون 6 از صف های طولانی مشتاقان و مخاطبان اپل برای ثبت نام محصول جدید طی روزهای گذشته در برابر دفتر شرکت اپل در شهر نیویورک آغاز شده و تا پوشیدن ماکت های عجیب به شکل آیفون 6 پیش رفته و اکنون نیز کاشت ریز تراشه الکترونیکی زیر پوست دست!
«بن سالتر» از استرالیا مدعی است که به محصولات فناوری علاقه خاصی دارد در نتیجه پس از اعلام قابلیت جدید در آیفون، تصمیم به امتحان این تجربه متفاوت می گیرد.
این موضوع در حالی مطرح می شود که محققان در سال های اخیر در حال بررسی و آزمایشات مختلفی برای سنجش سلامت بیماران با کمک تراشه های الکترونیکی هستند. برای مثال، بیماران مبتلا به دیابت به سادگی و با نصب یک سنسور الکترونیکی زیر پوست خود می توانند دقیق ترین داده های سلامتی را روی اسمارت فون، تبلت یا تلفن های همراه خود مشاهده کنند.
اکنون اسلاتر استرالیایی تراشه الکترونیکی را زیر پوست دستش کاشته و هدف از کاشت چنین چیپی را این گونه توضیح می دهد:«می خواهم با کمک این تراشه که در زیر پوستم کاشته شده، از آپشن های بیشتر آیفون6 برخوردار شوم».
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد