بر اساس آمار اعلام شده از سوی موسسه خانه کتاب، کتاب «بیخطر برانیم» با 250 هزار نسخه در صدر جدول پرشمارگانترین کتابهای تیرماه سال جاری قرار گرفت.
این کتاب با هدف «پیشگیری از وقوع حوادث، کاهش اثرات و خسارات رانندگی، همچنین آمادگی در برابر حوادث» منتشر شده و نویسنده آن ناهید جهانلو و ناشر کتاب هم مرکز علمی کاربردی هلال ایران است.
کتاب 48 صفحهای، مصور و 500 تومانی «بیخطر برانیم» در حالی به عنوان پرتیراژترین کتاب کشور در ماه قبل شناخته شده است که بر اساس آمارهای یونیسف، ایران یکی از کشورهایی است که بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی در جهان را دارد.
آمار تصادفات جادهای در ایران چندینمرتبه بالاتر از میانگین جهانی رفته است و از مهمترین دلایل آن میتوان به عدم رواج فرهنگ صحیح رانندگی و بیتوجهی به مقررات راهنمایی و رانندگی اشاره کرد.
همچنین کتابهای «مداد رنگیهای هفته» و «تانک پرنده» هر یک با 200 هزار عنوان، درجایگاه دوم و سوم پرتیراژترین کتابهای تیرماه قرار دارند و بعد از آنها به ترتیب کتابهای «آموزش رانندگی»، «قرآن و جوانان»، «جوانان و راز نماز» و «با هم بیاموزیم، چگونه خطرات بلایای طبیعی را کاهش دهیم» هر کدام در شمارگان 100 هزار نسخه قرار دارند.
پرتکرارترین کتابهای تیر ماه
بر اساس این گزارش، فهرست پرتکرار ترین کتابهای تیر ماه سال جاری هم اعلام شده و کتاب «مفاتیح الحیاه» موفق شد تنها در این ماه 26 بار تجدید چاپ شود. این کتاب نوشته آیتالله جوادی آملی است و مرکز نشر اسرا آن را منتشر کرده است.
همچنین «من زندهام: خاطرات دوران اسارت» توسط نشر بروج 15 بار، «قطرههایی که دریا شدند: سرگذشت داستانی مشاهیر یتیم» توسط نشر مهر امیرالمومنین (ع) 10 بار و «بشقابهای سفره پشتباممان: خانواده و ماهواره» توسط نشر جامعه الزهرا (س) 5 بار تجدید چاپ شدهاند.
«قانونیار آیین دادرسی کیفری (مصوب 4 اسفند 1392)» توسط نشر چتر دانش، «ایران! جوان بمان!» توسط نشر جامعه الزهرا (س)، و کتابهای «اقلیت» و «آنها» توسط نشر سوره مهر نیز، هر یک 4 مرتبه چاپ شدهاند. «تو، تویی؟!: داستانهای کوتاه و شگفتانگیز» نشر ذهن آویز و نیز «پایی که جا ماند» نشر سوره مهر، هر یک با 3 نوبت چاپ جایگاههای بعدی پرتکرارترین کتابهای تیرماه را از آن خود کردهاند.
پدیدآورندگان مرد، سه برابر زنان
همچنین بر اساس این گزارش، آمار تعداد پدیدآورندگان به تفکیک جنسیت در تیر ماه نشان میدهد که پدیدآوردنگان مرد، تقریباً سه برابر پدیدآورندگان زن هستند؛ در تیر ماه 1393 پدیدآورندگان زن 1215 نفر و پدیدآورندگان مرد 4579 نفر بودهاند. این در حالی است که در تیرماه سال 1392 پدیدآورندگان زن 1001 نفر و پدید آورندگان مرد 3539 نفر بودهاند.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد