همچنین احمد امین دیگر سخنگوی دولت در بیانیهای اعلام کرد که تعمیر هواپیماها نیاز به ماهها زمان و صدها میلیون دلار است.
وی خاطرنشان کرد که این بمبارانها موجب تخریب انبارها و ذخایر سوخت و ساختمان گمرک و ساختمان حراست شده است.
امین افزود: دولت در نشست فوق العاده خود که عصر دوشنبه برگزار کرد استراتژی درخواست برای اعزام نیروهای بینالمللی را بررسی کرد تا به این ترتیب توانمندی نیروهای دولت و حمایت از شهروندان و توانمندی کشور تقویت شود.
این سخنگو ادامه داد: این درخواست احتمالی با هدف کمک به دولت برای تامین امنیت و نظم در کشور بویژه در طرابلس است که از یکشنبه شاهد درگیریهای شدید بین گروههای مسلح است.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، منابع امنیتی در لیبی اعلام کردند که درگیریهایی میان نیروهای خلیفه حفتر، فرمانده سابق نیروهای زمینی "ارتش ملی لیبی" با گروههای مسلح در بنغازی رخ داد که بر اثر این درگیریها پنج تن کشته شدند.
همچنین به گزارش منابع محلی، نیروهای حفتر موشکهای گراد و خمپارههایی را به دو منطقه "الهواره" و "الحی الجامعی" شلیک کردند.
گردانهای انقلابیون 17 فوریه نیز فرودگاه و پایگاه هوایی "بنینا" را عصر دوشنبه هدف حملات موشکی قرار دادند که دو کشته برجای گذاشت.
یک مقام امنیتی در فرودگاه اعلام کرد که حدود 10 موشک به فرودگاه اصابت کرد.
در همین راستا مقامات لیبی تمامی پروازها از فرودگاه بینالمللی مصراته در غرب کشور را به دلایل فنی و برخی شرکتهای هواپیمایی نیز پروازهای خود از طرابلس و به طرابلس را لغو کردند.
این در حالی است که فرودگاه طرابلس از روز یکشنبه به مدت سه روز بسته شد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد