مجید رضازاده با بیان این مطلب افزود: در سال گذشته چندین مرکز بین راهی برای استفاده معتادان در چند استان کشور راه اندازی شد و آزمایشی مورد بهره برداری قرار گرفت که بسیار موفقیت آمیز بود و بر همین اساس قصد داریم تا پایان سال 15 مرکز دیگر را تأسیس کنیم.
وی گفت: خانههای میان راهی از معتادان در حال بهبودی تا مدتی حمایت میکند و امکانات اولیه زندگی را در اختیار آنها قرار میدهد تا آنها کمکم اجتماعپذیر شوند و بتوانند شغلی برای خود پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه در نیمه اول مردادماه یک مرکز در تهران ایجاد می شود، گفت: از کل مراکزی که قرار است راه اندازی شود 4 مرکز در استان تهران است.
به گفته رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی، معتادان بهبود یافته در دو دوره سه ماهه میتوانند در این خانههای میان راهی اقامت داشته تا اینکه شغل و محل سکونت مناسبی پیدا کنند.
به گفته رضازاده، این خانه ها در مراکز پرخطر راه اندازی می شود که با کمکهای مردمی و تشکل های غیردولتی اداره خواهد شد و همچنین این مراکز حلقه مفقوده ای در چرخه درمان معتادان هستند که خدمات مددکاری روان شناسی و حمایتی در جهت بازگشت به خانواده فرد پس از ترک انجام می شود.
وی در مورد باشگاه های مثبت ایدز نیز که برای استفاده افراد مبتلا به اچ آی وی هستند، گفت: تاکنون 24 مرکز در سراسر کشور برای این افراد راه اندازی شده اند و تا پایان سال قرار است در هر استان یک مرکز به بهره برداری برسد.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی تاکید: در این مراکز که با کمک خود مددجویان اداره می شود حمایت و مشاوره های لازم در اختیار این افراد قرار داده می شود.
به گفته رضازاده، توسعه مراکز پیشگیری از طلاق در استانهای مختلف نیز از دیگر اقداماتی است که از سوی سازمان بهزیستی اجرایی می شود بطوریکه مددکاران و مشاوران سازمان در دادگاههای خانواده مستقر هستند. (مهر )
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: