
به گزارش واحد مرکزی خبر، در جلسه علنی دیروز بهارستان، سوال علی مطهری نماینده تهران و موسوی لارگانی نماینده فلاورجان از عبدالرضا رحمانی فضلی مطرح شد. بیاعتنایی وزارت کشور به پدیده بانوان ساپورت پوش در تهران و برخی شهرها و همچنین رسمیت یافتن آن و بیتوجهی این وزارتخانه به اجرای قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و همچنین علت حذف بودجه ناچیز اجرای این قانون در لایحه سال 1393 کل کشور محورهای پرسشهای این دو نماینده بود.
رحمانی فضلی وزیر کشور در دفاع از اقدامات صورت گرفته در رابطه با توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، با اشاره به اینکه ما در وزارت کشور با توجه به فرصت زمانی که داشتهایم فعالیتهایمان را شروع کردهایم، گفت: براساس قانون، 22دستگاه در قانون عفاف و حجاب مسئول پیگیری این مساله هستند که وزارت کشور یکی از این دستگاههاست و ما این مساله را در قالب شورای اجتماعی پیگیری میکنیم. وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای ما در وزارت کشور فرهنگ عفاف و حجاب بوده، گفت: باید بپذیریم حل این مساله در کوتاه مدت امکانپذیر نیست و برای همه دستگاههای اجرایی در خصوص رعایت عفاف و حجاب وظیفهای تعیین شده که در این دستورالعملها اشکالات زیادی دیده میشود. وزیر کشور ادامه داد: من باید پاسخگوی عملکرد شش ماهه باشم نه هشت سالی که از تصویب این قانون گذشته؛ در شش ماه گذشته ما ظرفیت اجرای قانون را در زمینههای دستورالعملها، پیگیریها و نظارت، حداقل پنج برابر کردیم.
پس از اظهارات وزیر کشور ، علی مطهری اعلام کرد که از صحبت های وی قانع نشده است و در نتیجه این پرسش به رأی نمایندگان گذاشته شد که از مجموع 218 نماینده حاضر در صحن، 66 نماینده به وزیر کشور رأی مثبت، 135 نفر رأی منفی و 15 نفر نیز رأی ممتنع دادند و در مجموع از پاسخهای این وزیر قانع نشدند.پیش از این وکلای ملت به سیدرضا فرجیدانا وزیر علوم، علی جنتی وزیر ارشاد، علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی و علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش نیز کارت زرد داده بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد