رئیس جمهور در مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی:

باید خود را برای نبرد فرهنگی با کشورهای صنعتی آماده کنیم

روحانی با تاکید بر راهبرد «مقاومت»: نمی گذاریم قدرت​ها به ما زور بگویند

حسن روحانی رئیس‌جمهور که بتازگی از اجلاس سیکا در چین به کشورمان بازگشته است، دیروز روز پرکاری را پشت سر گذاشت و هم در کنگره ملی تجلیل از ایثارگران ویژه شهدای فتح خرمشهر حضور یافت و بر ایستادگی تیم مذاکره‌کننده کشورمان در جریان گفت‌وگوهای هسته‌ای تاکید کرد و هم با حضور در همایش بیمه سلامت همگانی، با تاکید بر تلاش دولت برای تامین سلامت جسم و روح شهروندان، خواستار همکاری همه اجزای نظام و سیاسیون برای کاستن از نگرانی‌های مردم در جامعه شد.
کد خبر: ۶۷۷۱۳۹

زنجیرهای تحریم‌ را پشت سر می‌گذاریم

رئیس‌جمهور در کنگره ملی تجلیل از ایثارگران ویژه شهدای فتح خرمشهر با تاکید بر این‌که فرزندان انقلابی ایران در صحنه دیپلماسی برای به دست آوردن یک پیروزی دیگر همانند پیروزی خرمشهر، ایستادگی، مقاومت، صبوری و فداکاری خواهند کرد، گفت: ما با حفظ حقوق خود و منطق و استدلال در مقابل اعضای 1+5، قدم به قدم به پیش خواهیم رفت تا همه زنجیرهای تحریم را برای همیشه کنار بگذاریم و برای همیشه فناوری صلح‌آمیز را در اختیار داشته باشیم.به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسن روحانی در این مراسم که همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: هر کجا با هم و هم‌صدا باشیم و در ترجیح هدف، هم‌رأی بوده و دست به دست یکدیگر دهیم، بی‌تردید خواهیم توانست پیروزی خرمشهر را دوباره بیافرینیم.

اطاعت از رهبری برای دستیابی به اهداف ملی

رئیس‌‌جمهوری با اشاره به این‌که همان‌طور که در آزادسازی خرمشهر با راهبری از فرمان امام پیروز شدیم،‌امروز نیز با اطاعت از راهبری رهبر فرهیخته و معظم انقلاب اسلامی و با وحدت، اتحاد و همدلی به اهداف ملی‌مان دست خواهیم یافت، اظهار کرد ایران در عرصه هسته‌ای نه چیزی بالاتر از حقوق قانونی، طبیعی و روشن خود می‌خواهد و نه اجازه خواهد داد، دشمنان و زورگویان، حتی گوشه‌ای از حق ملی ما را زیر پا گذاشته و به این ملت زور بگویند. روحانی با تأکید بر این‌که باید پیروزی خرمشهر را تکرار کنیم، تصریح کرد: تردیدی ندارم که ملت ایران در موضوع دفاع از حقوق خود در عرصه فناوری هسته‌ای نیز در برابر فشار دیگران به حول‌ و قوه الهی به پیروزی دست خواهد یافت. رئیس‌جمهور پس از این فراز از سخنان خود با تاکید بر این‌که فتح خرمشهر دوم ما فقط دفاع از حقوق و توانمندی‌های هسته‌ای نیست، گفت: ملت ایران خرمشهرها دارد و باید به توسعه ملی همانند کشورهای توسعه‌یافته در زمینه‌ انواع فناوری‌ها، رفاه و بهبود اوضاع در عرصه‌های مختلف همت کند. روحانی با بیان این‌که ملت ایران به دشمنان گفت که ایرانیان یک ملت یکپارچه هستند و از هیچ ابرقدرتی هراس نداشته و غرش توپخانه دشمن بر دل و اراده آنها تأثیری نداشته الا این‌که ایمان آنان را بیشتر و اراده آنها را آهنین‌تر می‌کند، تصریح کرد: گرچه روزی که خرمشهر اشغال شد برای ما سخت و دردناک بود، اما همان‌روز در پایگاه هشتم شکاری، حضور داشتم و اراده مستحکم تیزپروازان کشورمان را برای آزادسازی خرمشهر در چهره آنان مشاهده کردم. روحانی در پایان این مراسم از پدر شهیدان جهان آرا و ۳۹ نفر از همسران، فرزندان و خانواده شهدای عملیات بیت المقدس (آزادسازی خرمشهر) قدردانی و تجلیل کرد.

حق دخالت در زندگی مردم را نداریم

رئیس‌جمهور دیروز در همایش بیمه سلامت نیز با اشاره به این‌که وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون کار، و رفاه اجتماعی باید دست به دست هم داده و برای ایجاد تحول در نظام سلامت و بیمه تلاش کنند، تأکید کرد: تحقق مطلوب اهداف سند چشم‌انداز بدون توسعه نظام سلامت امکان‌پذیر نیست. روحانی سلامت روح و جسم مردم را در متحول ساختن نظام سلامت مؤثر دانست و گفت: نباید بر سر مسائل جزئی و به بهانه‌های واهی، سلامت روحی مردم را به خطر بیندازیم. رئیس‌جمهور تأکید کرد: نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد.

دعواهای جناحی حدی دارد

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: دعواهای گروهی و جناحی یک حدی از آن بد نیست. من در مورد این مسائل تعبیر نمک را به کار نمی‌برم، تعبیر فلفل را به کار می‌برم. وجود فلفل یک مقدارش مشکلی ندارد، ولی وقتی همه غذا پر از فلفل شود، داد آدمی در می‌آید. رئیس جمهور افزود: همه چیز اندازه‌ای دارد. رقابت‌ها و دعواهای حزبی و جناحی نیز تا یک حدی معمول است، ولی اگر بنا باشد که همه شود دعوای جناحی و گروهی این خوب نیست. ما همیشه انتخابات داریم. اگر این مسائل را از شش ماه قبل انتخابات شروع کنیم، اشکالی ندارد، ولی در کشور وقتی یک انتخابات تمام می‌شود، بلافاصله دعوا برای انتخابات بعدی شروع می‌شود. وی ادامه داد: در دنیا نیز انتخابات مهم است، ولی از شش ماه یا یک سال قبل این مباحث شروع و مقدمات آن فراهم می‌شود و در دو ماهه آخر اوج می‌گیرد، ولی در کشور ما به محض این‌که انتخابات تمام شد این مباحث برای انتخابات بعدی آغاز می‌شود و شروع می‌کنیم که کسی که پیروز شده موفق نشود و در این راستا این استدلال به کار برده می‌شود که فرد پیروز موفق نشود تا کاندیدای ما در چهارسال بعدی در انتخابات موفق شود. ما در قواعد بازی مشکل داریم و باید آن را حل کنیم.

در حاشیه این مراسم رئیس‌جمهور به 13 نفر از نمایندگان قومیت‌های مختلف، دو کودک کار و دو کودک تحت سرپرستی شیرخوارگاه، دفترچه بیمه سلامت اهدا کرد که در حین اهدای این دفترچه به دو کودک شیرخوار که یکی از آنها پسر و دیگری دختر بود، اعلام کرد که مسئولیت پدرخواندگی آنها را بر عهده می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها