در این مراسم حسین فریدون نماینده ویژه رئیس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیروز ارجمند رئیس دفتر موسیقی، حسین علیزاده، شهرام میرجلالی، حمید متقسم، بهزاد فراهانی، بیژن بیژنی، صدیق تعریف، هوشنگ ظریف، داود کنجهای، محمد سریر، حمیدرضا نوربخش، علیاکبر شکارچی، ارشد طهماسبی، محمود دولتآبادی، محمد اصفهانی، حسامالدین سراج و داریوش پیرنیاکان حضور داشتند.
علی جنتی، وزیر ارشاد یکی از سرشناس ترین چهره های این مراسم بود که سخنرانیش را اینگونه آغاز کرد:راز محبوبیت استاد محمدرضا لطفی در باورهای اعتقادی او و ارتباط تنگاتنگش با مردم بود. لطفی سخن مردم و آنچه در قلب مردم بود را با زخمه تار خود به منصه ظهور می رساند و در طول بیش از چهار دهه ارتباط با مردم آثار فاخری را از خود به یادگار گذاشت و عمر خود را در خدمت مردم و آرمان های انقلاب اسلامی صرف کرد.
حسین فریدون، مرادخانی و هوشنگ ظریف حسین فریدون، علی جنتی و محمد اصفهانی
محمود دولتآبادی نویسنده ایرانی و از دوستان محمدرضا لطفی یکی دیگر از افرادی بود که برای دقایقی درباره لطفی سخن گفت: انسان بدون تماس با هنر به تدریج مسخ میشود و خودش نیز متوجه این موضوع نخواهد شد. فقدان لطفی را باید به دو نوع خاص و عام تسلیت گفت. حوزه خاص خانواده او، همسرش، برادرش و فرزندانش هستند. حوزه عام که باید فقدان لطفی را به آنها تسلیت گفت شاگردان لطفی و سپس همه مردم ایران هستند که با وجود فقدان موسیقی در کشور هنوز به تمامی مسخ نشدهاند.
علی جنتی و محمود دولت آبادی
بهزاد فراهانی، از بازیگران پیشکسوت
حسام الدین سراج، خواننده و نوازنده موسیقی سنتی ایرانی
عبدالحسین مختاباد
علی دهکردی حمید متبسم
کیوان ساکت محمد اصفهانی
صبا علیزاده
آخرین سخنران این مراسم حسین علیزاده بود. علیزاده گفت: سلام به محمدرضا لطفی. امروز مخاطب همه ما خود لطفی است همه آمدهایم تا با او عهد ببندیم که برای همیشه در حافظه خود او را نگه خواهیم داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت